Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Θα μπορούσαμε και τη νίκη»

Δημοφιλή

Ποιά ήταν η πρώτη αντίδραση του Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας;

«Μιλώντας από επαγγελματικής άποψης ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, κοιτάς να μη το χάσεις. Και αυτό συνέβη σήμερα» σχολίασε αρχικά, και συνέχισε: «Από την άλλη πλευρά, συναισθηματικά μιλώντας είμαι απογοητευμένος από την εικόνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα πράγματα. Στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας. Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε έναν.

Το λέω από το ξεκίνημα της σεζόν ότι η υπόθεση κορυφή είναι δύσκολη. Ότι πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κάθε ματς είναι μάχη. Όλα τα ματς στα πλέι-οφ θα είναι δύσκολα.

Το Νοέμβριο καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στους 16 του Conference League και εκείνο το βράδυ ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Γιατί δε θα είχαμε το Φεβρουάριο και παιχνίδια ευρωπαϊκά μεταξύ των ντέρμπι που έχουμε τώρα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Έτσι όμως είναι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία