Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Στον ΠΑΟΚ πρέπει να παλεύεις ως το τέλος»

Δημοφιλή

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της Ρουμανίας παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό των «ασπρόμαυρων» να συγκλονίζει μιλώντας για τον Δικέφαλο,  ενώ μεταξύ άλλων απάντησε και για το αν θα προχωρήσει σε απόκτηση κάποιου Ρουμάνου ποδοσφαιριστή.

Με αφορμή την ερώτηση ο τεχνικός του Δικεφάλου θυμήθηκε και την περσινή παρουσία του Αλεξάντρου Μιτρίτσα στους «ασπρόμαυρους», μιλώντας και για το γιατί δεν παρέμεινε στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Προς το παρόν δεν σκέφτομαι να αποκτήσουμε Ρουμάνους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και πέρσι, όταν πήραμε τον Μιτρίτσα, δεν περίμενα να έρθει.

Ήταν ωραία η εμπειρία μαζί του, τον εκτιμούσα πολύ. Είναι εξαιρετικός παίκτης, με τεράστια ποιότητα. Το πρόβλημα του ήταν το ότι, όπως οι περισσότεροι Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές, υπέκυπτε στις δυσκολίες.

Όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν πάλευε, έβαζε το κεφάλι κάτω. Στον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Πρέπει να παλέψεις μέχρι τέλους. Δεν έμεινε γιατί έπρεπε να πληρώσουμε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία