Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας»

Δημοφιλή

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο;

Ο 54χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε μετά από διακοπή για εθνικές ομάδες μετά από 3 χρόνια (γέλια). Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλαμε. Θα μπορούσαμε στο πρώτο μέρος να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα. Είχαμε την κατοχή, φτάσαμε στην αντίπαλη εστία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αλλά ο τρόπος που κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι ήταν φανταστικός. Αυτός είναι ο τρόπος που μας οδήγησε στα γκολ, στις φάσεις που δημιουργήσαμε, στις στημένες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ανέβηκε. Δεν είχαμε την ίδια κυριαρχία, αλλά είχαμε πάλι ευκαιρίες, σκοράραμε και άλλα γκολ τα οποία όμως δεν μέτρησαν. Ελέγχαμε το παιχνίδι, απλώς όχι με τον ίδιο τρόπο. Στα τελευταία λεπτά ήμουν λίγο ανήσυχος γιατί χάσαμε κάποιες μπάλες που δεν έπρεπε. Στα τελευταία λεπτά πρέπει να είσαι υπομονετικός ακόμα και στο 2-0. Οδηγήσαμε το παιχνίδι σε καταστάσεις που δεν έπρεπε. Έπρεπε να είμαστε λίγο πιο ώριμοι. Μπήκαμε σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις από τις μπάλες που χάσαμε οι ίδιοι».

Όσον αφορά τα δύο γκολ του Οζντόεφ: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Οι νέοι παίκτες θα βελτιωθούν και άλλο, θα προσαρμοστούν στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, στη φιλοσοφία μας. Είμαστε μικρό διάστημα όλο μαζί. Είναι σημαντικό που σκόραρε δύο γκολ γιατί θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για εμένα είναι σημαντικό γιατί θέλω να σκοράρει ο κάθε παίκτης σε οποιαδήποτε θέση και αν παίζει».

 


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία