Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Πολλά κι ενδιαφέροντα είχε να πει ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

Για την εμφάνιση των Κουλιεράκη και του Κοτάρσκι: «Για όλους λέω καλά λόγια, ο Κουλιεράκης είμαι χαρούμενος [που σκόραρε το γκολ της νίκης], δεν ήθελα να φύγει από το γήπεδο με την αίσθηση του λάθους, μέχρι εκείνο το σημείο έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο, συμμετέχει στο παιχνίδι, έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι

Όσο για τον Κοτάρσκι του λέω κάθε μέρα πόσο μεγάλη συνεισφορά έχει με την προσωπικότητά του στην ομάδα. Είναι ένα ακόμη μικρό βήμα μπροστά, έχουμε ακόμη τέσσερα ματς, 12 βαθμοί. Ξέρετε ότι το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες, πώς σκέφτομαι, κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς, τώρα είναι ο Ατρόμητος».

Για την φάση της έντασης: «Ίσως δεν ξέρει τον Αντρέ, την καριέρα του, δεν είναι υποχρεωτικό να το ξέρει, έχω τεράστιο σεβασμό στον Αντρέ, σε αυτό που έδωσε σήμερα, ξεπέρασε τα όρια του, και ήταν φυσιολογικό στο τέλος να έχει κράμπες. Καθυστερούσαμε και την αλλαγή του Μπράντον γιατί μας έλεγε ότι μπορούσε να χρειαστεί αλλαγή. Ο Αντρέ δεν κοροϊδεύει… Εχω δει πολλά ματς να γίνονται κράμπες. Δεν ήθελαν να το κάνουν το φερ-πλέι, οκ…  θα πάμε με τα όπλα ματς στην Φρανκφούρτη, είναι έμπειρη ομάδα, πριν δύο χρόνια κατέκτησε το Europa League, έχει δυνατή έδρα θα πάμε με τα όπλα μας εμείς».

Για την διακοπή που έρχεται και αν θα κάνει κακό στην ομάδα : «Ο Οζντόεφ όσο έπαιξε ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, έχει ανεβάσει την απόδοση του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος είναι σύμμαχος μας. Ο Ντεσπόντοφ έχει δείξει μια διαφορετική προσέγγιση στο πως πηγαίνει στις φάσεις, είχε μάθει αλλιώς αλλά δείχνει να προσαρμόζεται, μπήκε στο ματς και έβγαλε μια επιθετικότητα μας έδωσε αυτό που ζητάμε.

Αυτή την περίοδο δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι προς το αρνητικό σε ότι αφορά τους παίκτες και ειδικά αυτούς που ήρθαν το καλοκαίρι. Σε αυτή την στιγμή ο χρόνος δεν είναι αρκετός λόγω των συνεχόμενων αγώνων, αλλά πρέπει να γίνουμε ένα σύνολο και να ενσωματωθούν όλοι.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, είχαμε μια κουβέντα με τους παίκτες την Δευτέρα πάνω από 20 λεπτά και τους είπα ότι η ατομική τους ποιότητα ειναι αυτό που δίνουν στην ομάδα μέχρι να γίνουν ένα σύνολο. Φυσικά η ατομική ποιότητα παίζει ρόλο και την χρειαζόμαστε ωστόσο τους είπα μόλις φτάσουν στα επίπεδα ετοιμότητας των υπολοίπων, θα ειναι και οι ιδιοι ακομα καλυτεροι και πιο χρήσιμοι».

Για την ένταση στο φινάλε του ματς και αν θα έπρεπε να το αποφύγει ο ΠΑΟΚ αυτό: «Προτιμώ να μην μιλήσω για αυτό. Σε αυτά τα παιχνιδια υπάρχει ένταση και ειναι λογικό σε ματς και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό. Έχω σεβασμό για τον αντίπαλο, το παιχνίδι ήταν δύσκολο αλλά δεν δέχομαι να μιλάνε για παίκτες μου, όπως μίλησαν για τον Αντρέ. Ήθελα να τον υπερασπιστώ σε σχέση με αυτά που είπε ο προπονητής της Άιντραχτ».

 


Τελευταία νέα

Πόνος ήτανε και… πάει

Ο Ζόαν Σάστρε χτύπησε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν τον απέτρεψε να...

Στην ίδια κατηγορία