Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Κάθε παίκτης πρέπει να δίνει τα πάντα όταν του το ζητάω»

Δημοφιλή

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε λιγότερο στο ματς με την Κηφισιά, κάνοντας περισσότερο ένα μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ.

«Δεν ξέρω αν η διακοπή θα μας κάνει καλό. Αλλά είμαστε σε μια περίοδο με πολλά ματς που δώσαμε και απαιτητικά, που κρίνονταν και ο στόχος της Ευρώπης. Φυσικά από παιχνίδι σε παιχνίδι πήραμε πολλά πράγματα. Απλά εμείς επικεντρωθήκαμε σε κάθε ματς ξεχωριστά» είπε αρχικά, και συνέχισε: «Η διακοπή έρχεται σε καλό σημείο γιατί θέλουμε ξεκούραση και πνευματική ανανέωση. Ολοκληρώσαμε μια σειρά αγώνων που τα λάθη απαγορεύονταν. Δεν θέλω να αναφερθώ σε παίκτες ξεχωριστά αλλά στην παρουσία μας σαν ομάδα. Από τον Κοτάρσκι μέχρι τον τελευταίο που είναι στην ενδεκάδα είναι σημαντικοί. Δεν θα σας πω αν με εξέπληξαν κάποιοι. Αν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος αυτό είναι το σημαντικό. Κάθε παίκτης πρέπει να δίνει τα πάντα όταν του το ζητάω. Για παράδειγμα στο 0-1 κάναμε πάλι μ@λ@κίες».

Κλείνοντας, ο κ. Λουτσέσκου ανέφερε: «Δουλεύοντας κάποια στιγμή θα έρθουν εις βάρος σου κάποια πράγματα, το πιο σημαντικό είναι να αντιμετωπίζεις με την ίδια σοβαρότητα. Είναι αλήθεια πως τότε είχα αγωνία εκείνη τη στιγμή και με επηρέαζε (σ .σ. αφορά τις αρχές Ιουλίου όταν μετά το φιλικό με τη Στεάουα στην προετοιμασία της Ολλανδίας εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ενίσχυση της ομάδας). Ήταν μια δύσκολη περίοδος με πολύ πίεση από παντού και γενικότερα με τη σκέψη πως θα είχαμε ευρωπαϊκούς αγώνες.  Αλλά να θυμίσω πως μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Μπεϊτάρ είχα πει πως πίστευα στην ομάδα και θα περνούσε στην επόμενη φάση. Το κάναμε με εξαιρετική προσπάθεια απ’ όλα τα παιδιά και καλή οργάνωση. Για να είμαι ειλικρινής, είχα αγωνία για να περάσουμε στους ομίλους. Και είδατε πως περάσαμε. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο και πηγαίναμε από ματς σε ματς κάθε φορά παίρνοντας το μάξιμουμ σε κάθε προπόνηση και χτίζοντας καλή ψυχολογία».


Τελευταία νέα

Προπόνηση και μετά δύο μέρες χαλάρωση

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Παρασκευή 3/5 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν το Πάσχα. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις...

Στην ίδια κατηγορία