Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Εληξε το… πρώτο ημίχρονο, όχι το παιχνίδι!»

Δημοφιλή

Με πιο… κρύο μυαλό τοποθετήθηκε ο Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Μάξιμιρ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Η Ντιναμό έπαιξε έξυπνα. Εμείς νικηθήκαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Σκόραραν δύο γκολ από ένα δικό μας λάθος και δίνοντας τη μπάλα σε μία κατάσταση που έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά. Το σκορ αντικατοπτρίζει τα λάθη μας. Δεν ξέρω αν μας έλειψε η τόλμη. Περισσότερη είναι η διαχείριση στα λάθη μας. Δεν διαχειριστήκαμε καλά την κατοχή μπάλας σε αντίθεση ενδεχομένως με την Ντιναμό. Έτσι πέφτει και η αυτοπεποίθηση της ομάδας. Στο τέλος είδα πως πανηγύρισαν λίγο παραπάνω, ίσως υπολόγιζαν πολύ σε αυτό το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η Ντιναμό δεν δημιούργησε τόσες ευκαιρίες. Έχουν έναν πολύ καλό επιθετικό, μία ισχυρή προσωπικότητα. Βρίσκεται στο σημείο που μπορεί να σκοράρει. Από την άλλη, οι δικοί μας επιθετικοί δεν πήραν τέτοιες μπάλες για να συγκριθούν. Ξέρετε το πρόγραμμα που έχουμε από τον Γενάρη. Είναι το α΄ ημίχρονο της μάχης. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε δείξει μέσα στη σεζόν πως μπορούμε να επιστρέψουμε από ένα παιχνίδι με 2-0. Για κάποιους μπορεί να είναι 80- 20 αλλά η ομάδα μου θα παλέψει στην Τούμπα ώστε να κυνηγήσει τις πιθανότητες που τις αναλογούν. Έληξε απλώς το… πρώτο ημίχρονο. Δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι. Υπάρχει ακόμη ένα ματς στη Θεσσαλονίκη. Και έχουμε αποδείξει και άλλες φορές μέσα στη σεζόν ότι μπορούμε να επιστρέψουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Βλέπει τον Λουτσέσκου στους εφιάλτες του ο Αλαφούζος

Συνέντευξη έδωσε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος και μέσω αυτής έδειξε πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι... εφιάλτης του! Πιο...

Στην ίδια κατηγορία