Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Έχουμε ένα παιχνίδι πρόκρισης στην έδρα μας»

Δημοφιλή

Για το αυριανό (17/8, 20:30) παιχνίδι κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ μίλησε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι και τόνισε, πως ο κόσμος θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα για να φτάσει στην πολυπόθητη πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

Για το 0-0 του πρώτου αγώνα και αν αισθάνεται ασφάλεια:

«Για να μιλήσουμε για ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι ασφαλές δεν μπορούμε να το κάνουμε. Το μοναδικό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε ένα παιχνίδι πρόκρισης στην έδρα μας. Στην ουσία ακυρώσαμε το πλεονέκτημα της Χάιντουκ. Η ατμόσφαιρα της Τούμπας πιστεύω θα μας ωθήσει πάρα πολύ».

Για την μεταγραφική περίοδο και την κατάσταση του Σαμάτα:

«Σε όλα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Έχω πει πολλές φορές ότι θα ήθελα συμπληρωμένο το ρόστερ από την αρχή της προετοιμασίας, αλλά η μεταγραφική περίοδος είναι εντελώς διαφορετική. Οι τέσσερις εβδομάδες που είναι ο Σαμάτα μαζί μας είναι τελείως διαφορετικές με τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της προετοιμασίας. Το αν θα είναι σε καλή κατάσταση τώρα, αύριο ή τις επόμενες ημέρες θα το δούμε».

Για τα διαφορετικά δίδυμα που έχουν επιλεχθεί στην μεσαία γραμμή:

«Όλοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να προσαρμοστούν στην κατάσταση. Έχουμε την φιλοσοφία ότι ο οποιοσδήποτε πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή, για να μπορέσει να αγωνιστεί».

Για τις σκέψεις του ενόψει του αυριανού αγώνα:

«Φόβος δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει πίεση και άγχος για το αποτέλεσμα. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι σίγουρα. Είναι μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση. Αυτή την στιγμή είναι μια ομάδα που βρίσκεται πάνω από την Ντ. Ζάγκρεμπ. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, αλλά μπορώ να σας πω πως έχουμε πολύ αυτοπεποίθηση και μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μπεϊτάρ, βλέπω πως παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται. Στο Σπλιτ είχα την αίσθηση πως αντιμετωπίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον κίνδυνο να μπει λουκέτο στην Τούμπα:

«Πιστεύω ο κόσμος να μας… σπρώξει, να είναι ο 12ος παίκτης μας, να μας υποστηρίξει και να μας δώσει την ώθηση που θέλουμε και από εκεί και πέρα θα δούμε από το επόμενο παιχνίδι τι θα γίνει».

Για το τι σημαίνει για τον Λουτσέσκου ή πρόκριση και τι σημαίνει αποκλεισμός:

«Δεν ξέρω τι να απαντήσω γιατί δεν ρωτώ τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο. Ξέρω ότι αύριο θα πάμε στο γήπεδο να δώσουμε τα πάντα και να προκριθούμε. Τώρα τι θα γίνει την Κυριακή ή την άλλη Κυριακή δεν ξέρω. Ο στόχος μας είναι στο αυριανό παιχνίδι. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε την φετινή σεζόν. Παιχνίδι με παιχνίδι».


Τελευταία νέα

Ατέλειωτο γλέντι από τους θριαμβευτές!

Εχουν περάσει πέντε ώρες από τη λήξη του αγώνα στο «Βικελίδης» και το ασπρόμαυρο πάρτι δεν λέει να κοπάσει. Οι...

Στην ίδια κατηγορία