Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λέβι: «Λάθος οι προσλήψεις του Μουρίνιο και του Κόντε»

Δημοφιλή

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, δήλωσε ότι ήταν λάθος η πρόσληψη των Ζοσέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε, προσθέτοντας ότι ο σύλλογος της Premier League έπρεπε να επιστρέψει στις ρίζες του με τον νέο προπονητή Άγγελο Ποστέκογλου.

O Λέβι παραχώρησε συνέντευξη σε φόρουμ οπαδών της Τότεναμ και συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θέλω να κερδίσω όσο όλοι οι άλλοι. Η απογοήτευση του να μην κερδίζουμε και ίσως η πίεση από κάποιους παίκτες και ένα μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων, ότι πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να ξοδέψουμε χρήματα, πρέπει να έχουμε έναν μεγάλο προπονητή, ένα μεγάλο όνομα, με επηρέασαν.

Είχαμε περάσει μια περίοδο όπου φτάσαμε πολύ κοντά. Με τον Μαουρίτσιο (Ποτσετίνο) περάσαμε μερικές πολύ, πολύ καλές στιγμές. Δεν τα καταφέραμε, αλλά ήρθαμε πολύ κοντά και είχαμε αλλάξει στρατηγική.

Η στρατηγική ήταν να φέρουμε έναν μάνατζερ που είχε κερδίσει τρόπαια και το κάναμε δύο φορές. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη. Αυτοί (ο Μουρίνιο και ο Κόντε) είναι σπουδαίοι προπονητές, αλλά ίσως όχι για αυτόν τον σύλλογο. Θέλουμε να παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για να κερδίσουμε, ίσως αυτό είναι το σωστό για εμάς. Γι’ αυτό το να φέρω τον Άγγελο ήταν, κατά την άποψή μου, ακριβώς η σωστή απόφαση».

Ωστόσο, ο Λέβι είπε ότι η Τότεναμ επέστρεψε στον σωστό δρόμο με τον διορισμό του Ποστέκογλου, ο οποίος έχει ήδη καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στο καλύτερο ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα τα τελευταία 57 χρόνια.

Οι Σπερς είναι δεύτεροι στην βαθμολογία με 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την νικήτρια του treble Μάντσεστερ Σίτι.


Τελευταία νέα

Οι εξηγήσεις της UEFA σε ΠΑΟΚ για τη βελγική αστυνομία

Η UEFA τιμώρησε τον Δικέφαλο με συνολικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του στο επόμενο...

Στην ίδια κατηγορία