Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λέοβατς: «Κολασμένη ατμόσφαιρα στην Τούμπα»

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, και ένα από τα πρόσωπα που «συνδέουν» τις δύο ομάδες, πέραν του Γιόσιπ Μίσιτς, είναι ο Μάριν Λέοβατς, που έχει φορέσει και τις δύο φανέλες.

Ο πολύπειρος Κροάτης μπακ, που πλέον αγωνίζεται στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του και αφού «προειδοποίησε» για μια κολασμένη Τούμπα, ενώ είχε μόνο τα καλύτερα να πει για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Στο πρώτο ματς η Ντιναμό κέρδισε δίκαια με 2-0, κι έχει ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς στην Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα έχουν κριθεί. Η Ντιναμό έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, η φόρμα της βελτιώνεται σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, και οι παίκτες της είναι συνηθισμένοι σε τέτοια ματς. Νομίζω ότι θα περάσει στο τέλος».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Υπάρχει μεγάλη πίεση από τους οπαδούς κι από τον ίδιο τον σύλλογο, γιατί πάντα προσπαθούν για τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι ήττες από τη Ντιναμό και τον Άρη πρέπει να τους ταρακούνησαν λίγο, αλλά ξέρουν τι παίζεται την Πέμπτη (14/3)».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

«Η Τούμπα θα γεμίσει, η ατμόσφαιρα θα είναι κολασμένη. Μια πραγματικά φλογερή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Όμως η Ντιναμό έπαιξε πολλά μεγάλα παιχνίδια, δεν πιστεύω ότι αυτό θα την επηρεάσει».

Για τις δικές του αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν μια όμορφη περίοδος της ζωής μου, προσωπικά και αθλητικά. Η γυναίκα μου, εγώ και τα παιδιά μου απολαύσαμε τη ζωή στην Ελλάδα, το κλίμα, το φαγητό, τους ανθρώπους που ήταν ευγενικοί και ανοιχτοί. Ζουν για αυτόν τον σύλλογο. Φυσικά υπήρξαν και στιγμές που θυμωμένοι οπαδοί ερχόντουσαν στο προπονητικό ή στο γήπεδο, αλλά το συνηθίζεις. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο, και μαζί με αυτό μεγαλώνουν οι προσδοκίες και η πίεση.

Λυπάμαι που δεν κατάφερα να πάρω το πρωτάθλημα, αλλά κατακτώντας το Κύπελλο, ανοίξαμε τον δρόμο για τις επιτυχίες των επόμενων ετών. Χρόνια περιμέναμε ένα τρόπαιο, ξεκινήσαμε ένα σερί, ο ΠΑΟΚ μετά πήρε το πρωτάθλημα και άλλα τρία Κύπελλα».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Βόλο:

«Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για μια ώρα λόγω επεισοδίων, δεν μπορούσαμε να βγούμε για προθέρμανση λόγω των δακρυγόνων, οπότε «ζεσταθήκαμε» στα αποδυτήρια. Εξασφαλίσαμε τη νίκη στο τέλος με γκολ του Πέντρο Ενρίκε, μετά από ασίστ του. Γυρίσαμε στη Θεσσαλονίκη γύρω στις πέντε το πρωί, και μας υποδέχθηκε 100.000 κόσμος, ήταν απίστευτο σκηνικό».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Ήμουν υπό τις οδηγίες του για έξι μήνες και μόνο θετικά μπορώ να πω. Ξέρει ακριβώς τι θέλει και πως το θέλει, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες. Του αρέσει να μιλάει με τους παίκτες, έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα του με τον ΠΑΟΚ, κατέκτησε το πρωτάθλημα, δύο φορές το Κύπελλο, και στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Champions League Ασίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπάμπα: «Καθοριστικός ο Σάστρε, MVP ο Κωνσταντέλιας»

Ο Ράχμαν Μπάμπα συνέβαλλε κι αυτός με την απόδοσή του στο να φθάσει ο ΠΑΟΚ στη σημαντική νίκη επί...

Στην ίδια κατηγορία