Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λαφχίς: «Τραγωδία για τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για τη ευρωπαϊκή μάχη του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της βουλγαρικής ομάδας, Τόμας Λαφχίς, που έχει αγωνιστεί στη Super League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ.

Ο 63χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος μένει στην Ελλάδα, τόνισε τη σημασία, που έχει ο αγώνας για τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως ήταν «τραγωδία» η συγκεκριμένη ήττα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι ικανοποιημένος μετά από αυτή τη νίκη. Αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία και δίνει μεγάλες ελπίδες τόσο στην ομάδα όσο και στους φιλάθλους. Μια μοναδική βραδιά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Μιας και βρίσκομαι στην Ελλάδα, παρακολούθησα τη αναμέτρηση στην τηλεόραση. Ήταν μεγάλη απογοήτευση για τους Έλληνες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω μετά το δεύτερο παιχνίδι να συνεχίσουμε και να είμαστε χαρούμενοι».

Για το προβάδισμα της Λέφσκι μετά το πρώτο ματς:

«Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που πολλοί ειδικοί το ορίζουν ως πολύ επικίνδυνο. Το δεύτερο ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Όπως στο πρώτο ματς μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, έτσι θα μπορούσαμε να δεχθούμε, αν και δεν υπήρχαν σοβαρά κενά μπροστά από την εστία μας. Πριν τον πρώτο αγώνα έλεγα ότι όλα θα κριθούν στην Τούμπα.

Ο Μάρεϊ Στοίλοφ γνωρίζει καλύτερα τι τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι οι «μπλε» θα περιμένουν επιθέσεις από το πρώτο λεπτό, κάτι που δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες στους γρήγορους παίκτες μας να παίξουν στην αντεπίθεση και να κρίνουν το ματς από τα πρώτα λεπτά. Γιατί αν πετύχουμε ένα γκολ εκεί, τους γίνεται πολύ δύσκολο».

Για τον πρώτο αγώνα:

«Η Λέφσκι ξεπέρασε και δεν φοβήθηκε τον ΠΑΟΚ. Πρώτα έπαθαν σοκ μετά από εκείνο το γρήγορο γκολ του Welton. Δεν κατάφεραν να βρουν τον σωστό ρυθμό σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Οι «μπλε» έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Άλλωστε το πρωτάθλημα μας έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τον τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ.

Για το πως βλέπουν στην Ελλάδα την ήττα του ΠΑΟΚ:

«Εδώ, αυτή η ήττα ορίζεται ως τραγωδία. Κανείς δεν το περίμενε. Πολλά γράφονται για τον Λουτσέσκου, αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν παίζουν οι προπονητές στο γήπεδο, αλλά οι παίκτες. Πολλές φορές οι προπονητές αναλαμβάνουν την ευθύνη για αυτό που συνέβη. Εδώ ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε δύο γκολ τόσο νωρίς και έκανε ένα πολύ νωθρό παιχνίδι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ελπίζω τα παιδιά να μπορέσουν να δείξουν καλό παιχνίδι και να αποκλείσουν τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι καλή επιτυχία στη Λέφσκι!»


Τελευταία νέα

Ο Σαρανταλήθειας ξεσπάει για Λουτσέσκου: Ας το καταλάβει επιτέλους!

- Καλημέρα αγαπητοί μου αναγνώστες! - Απέθαντο αποδεικνύεται το ρουμάνικο κουνάβι και σιγά σιγά πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι...

Στην ίδια κατηγορία