Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Ο Λιόλιος ανακοίνωσε πως θα γίνει Final-8!

Δημοφιλή

Όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Λιόλιος, η διοργάνωση του Κυπέλλου αλλάζει μορφή και θα δούμε Final-8, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο. Η κλήρωση και η παρουσίαση για το UNICEF Trophy είχε και μία σημαντική είδηση. Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο νικητής του Κυπέλλου θα κριθεί μέσα από Final-8, που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκεί θα παίξουν οι πρώτες εφτά ομάδες της κατάταξης του πρώτου γύρου της Basket League, ενώ η 8η θα προκύψει από τον νικητή στα ζευγάρια Ηρακλής – Πανιώνιος και ΦΕΑ ΝΒ/ΝΧ – Παπάγου, που είναι οι ημιτελικοί του Final Four στο UNICEF Trophy.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου:

«Όποιος κερδίσει το UNICEF Trophy θα λάβει μέρος στο Final 8 και εκεί θα μπορεί να έχει και τους οπαδούς μαζί. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε φιλάθλους των ομάδων, φιλάθλους όμως. Ανθρώπους που αγαπούν τις ομάδες τους σε ένα πολύ φίλαθλο πνεύμα.

Παρακαλώ όλους σας, τις συμμετέχουσες ομάδες, να φέρουν τα παιδιά στο γήπεδο, τις ακαδημίες σας. Το κοινό μας θα είναι το μέλλον.

Η ομάδα που θα κερδίσει το τρόπαιο θα συμμετάσχει στο Final 8 με τις επτά πρώτες ομάδες του πρώτου γύρου της Basket League στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι άνθρωποι της Κρήτης αγαπούν το μπάσκετ και το στηρίζουν.

Θα θέλαμε το επόμενο να πάει και σε μια άλλη περιοχή και θα πάει σε μια άλλη περιοχή, όταν όλοι καταλάβουν πως το μπάσκετ είναι εντός των τεσσάρων γραμμών και έξω είμαστε όλοι ενωμένοι».


Τελευταία νέα

Τελευταία πρόβα πριν τον «τελικό» για τον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του βρίσκεται ο ΠΑΟK που αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/4, 20:15) στο Παλατάκι το Μαρούσι,...

Στην ίδια κατηγορία