Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κυπαρίσση: «Σημαντικό για εμάς να πάμε μακριά στην Ευρώπη»

Δημοφιλή

Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της και η Σταματία Κυπαρίσση μίλησε για την επιστροφή της στον Δικέφαλο, αλλά και για τους στόχους της επόμενης σεζόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» και την εκπομπή «Full Επίθεση».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την έναρξη της προετοιμασίας:

«Ξεκινήσαμε χθες την προετοιμασία. Εγώ επειδή προέρχομαι από τραυματισμό, δεν σταμάτησα όλο το καλοκαίρι, ήμουν σε φάση αποκατάστασης για το γόνατο μου. Είναι ωραία η αίσθηση, μαζεύτηκε η ομάδα, και τώρα περιμένουμε τις ξένες να ενταχθούν, Το κλίμα είναι ωραίο, αν και τα πράγματα είναι δύσκολα στην αρχή, προκειμένου να είμαστε έτοιμες για τη νέα σεζόν».

Για την περσινή εμπειρία του εξωτερικού και την Ουγγαρία:

«Ήταν ωραία εμπειρία, όλο αυτό με ωρίμασε στο μυαλό και παικτικά όσο πρόλαβα να παίξω. Ήταν καλή εμπειρία και θεωρώ ότι με σκληραγώγησε αυτή η εμπειρία. Όταν γύρισα στην Ελλάδα μου φάνηκαν όλα πιο εύκολα. Νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν οικογένεια. Οι φιλοδοξίες κάθε χρονιά είναι μεγάλες, και εννοείται ότι θέλω να δώσω τα πάντα για να πετύχει ομάδα τους στόχους της

Κάθε σεζόν ο στόχος είναι η κορυφή. Δεν θέλουμε κάτι λιγότερο, παλεύουμε για αυτό. Εμείς θέτουμε πάντα ψηλά τους στόχους κι από εκεί και πέρα θα φανεί στην πορεία το τι μπορούμε να πετύχουμε».

Για τον νέο προπονητή:

«Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή κι έμπειρο. Έχω ακούσει καλά σχόλια για τη δουλειά του και πιστεύω ότι θα πιέσει αρκετά την ομάδα και την κάθε αθλήτρια, για να φτάσει στο 100%. Παίζει ρόλο πάντα και η δυναμική του αντιπάλου, εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας δουλειά και πιστεύω ότι υπάρχει η βάση για να κάνουμε κάτι καλό».

Για την φετινή ευρωπαϊκή πρόκληση:

«Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να προχωρήσει όσο πιο μακριά μπορεί στην Ευρώπη. Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά για κάθε αθλήτρια. Αποτελούν εμπειρίες και βοηθούν στην εξέλιξη κάθε αθλήτριας αλλά και της ομάδας συνολικά».


Τελευταία νέα

Το… πάρτι των πρωταθλητών στο Instagram (pics)

Έχοντας υπερκεράσει το εμπόδιο του Άρη στη 10η και τελευταία αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League μέσα στο...

Στην ίδια κατηγορία