Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ξύπνησε αργά…

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Αστέρα, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, αλλά στην ουσία έχασε δύο βαθμούς…

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, απειλώντας ουσιαστικά μόνο με τον Ντάντας στο 43΄, όταν ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να νικήσει από καλή θέση τον Παπαδόπουλο.

Ο Αστέρας κρατούσε μάλλον εύκολα το μηδέν στην άμυνα του, προειδοποίησε για γκολ στο δίλεπτο 28΄-29΄ με τους Σίτο και Γκαρντάφσκι, μέχρι που στις καθυστερήσεις άνοιξε το σκορ με τον Στάνκο, που πήρε το… ριμπάουντ από το δοκάρι του Ατιένθα. Γενικώς όλα πήγαιναν στραβά για τον Λουτσέσκου, που υποχρεώθηκε να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές, κι οι δύο στις θέσεις των πλάγιων μπακ (Τσαούσης και Λύρατζης αποχώρησαν με δάκρυα).

Ακόμη χειρότερα άρχισε το δεύτερο μέρος για τον ΠΑΟΚ. Ο Ζίβκοβιτς τιμωρήθηκε με πέναλτι (ο Κουμπαράκης κλήθηκε να δει τη φάση στο VAR) για το μαρκάρισμα στον Κρέσπι κι ο Τιλίκα στο 54΄ διπλασίασε τα γκολ για τους φιλοξενούμενους. Στο 61΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Νάρεϊ, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τα πόδια, ενώ στο 77΄ ο Ολιβέιρα δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 81΄ ο Κούρτιτς αξιοποίησε το πέναλτι, που κέρδισε ο Κωνσταντέλιας (ανατροπή από Γκαρντάφσκι), μειώνοντας σε 1-2 (ο Κουμπαράκης είδε τη φάση στο VAR). Στις καθυστερήσεις ο Κουλιεράκης έχασε την ευκαιρία με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι που ο Ολιβέιρα έκανε το 2-2 στην τελευταία φάση του ματς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (39΄ Ζίβκοβιτς), Ινγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (32΄ Σάστρε), Κούρτιτς, Ντάντας (67΄ Σβαμπ), Αουγκούστο (67΄ Κωνσταντέλιας), Νάρεϊ, Ελ Καντουρί (46΄ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι, Ατιένθα, Τσουκάνοβιτς, Τασουλής, Στάνκο, Μουνάφο, Κρέσπι (72΄ Ιγκλέσιας), Σίτο, Τιλίκα (89΄ Κωστέας), Μπαρτόλο (82΄ Μπενίτο).


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία