Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησαν βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών

Δημοφιλή

Την πρώτη συνάντηση της νέας σεζόν, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας (22/08) στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, το τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Στο νέο του πλέον «Σπίτι», το τμήμα Βόλεϊ γυναικών ξεκινά την προετοιμασία του, σε μία σεζόν η οποία αναμένεται συναρπαστική και με πολλές συγκινήσεις.

Στην πρώτη συνάντηση, τον λόγο πήρε πρώτος ο Team Manager της ομάδας, Γιώργος Φουργκατσιώτης, ο οποίος καλωσόρισε όλες τις παίκτριες, ενώ στην συνέχεια μίλησε για τους στόχους του τμήματος.

Στην συνέχεια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Marco Fenoglio, ήταν εκείνος που μίλησε στις αθλήτριες του, παλιές και νέες, λέγοντας μερικά πράγματα για την φιλοσοφία του, αλλά και το πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθηθεί τον πρώτο καιρό.

Στην συνάντηση το παρών δεν έδωσαν οι διεθνείς παίκτριες, Όλγα Στράντζαλη, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, Κυριακή Τερζόγλου, Ανδρομάχη Τσιόγκα και Ελένη Παπαδοπούλου, ενώ απούσα ήταν και η Αμερικανίδα ακραία, Payton Caffrey, η οποία αναμένεται στην χώρα μας τις επόμενες μέρες.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/08) το απόγευμα, στο PAOK Sports Arena.

Την πρώτη του συνάντηση πραγματοποίησε και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.

Ο έφορος του τμήματος, Βασίλης Αγγελίδης, αφού καλωσόρισε το νέο προπονητή της ομάδας, Άγγελο Αγγελίδη, στη συνέχεια μίλησε στις παίκτριες σχετικά με την φιλοσοφία του Συλλόγου, και τους στόχους οι οποίοι έχουν τεθεί.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο προπονητής, Άγγελος Αγγελίδης, ο οποίος καλωσόρισε με την σειρά του τις παίκτριες στην προετοιμασία, λέγοντας κάποια πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά της ομάδα κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Ύστερα από αυτή την μικρή συνάντηση, ακολούθησε η επίσημη πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας για την σεζόν 2022-2023.


Τελευταία νέα

Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό (video)

Προπονήσεων συνέχεια στον ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12.05) για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία