Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ξέφυγε και «επιτέθηκε» στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Γιάκιτς

Δημοφιλή

Ορμώμενος από την πολλά υποσχόμενη εμφάνιση που αποτύπωσε μετά το διάστημα της διακοπής ο ΠΑΟΚ εν μέσω της νέας του πίστας με το γνωστό ταμπλό Ελλάδα-Ευρώπη μετατόπισε την προσοχή του στον εκτός έδρας τελικό με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία σε μία αναμέτρηση που πρόβαλε ως αουτσάιντερ, αποσπώντας ένα εξαιρετικά σημαντικό «διπλό» με 1-2. Αποτέλεσμα που του εξασφάλισε την πρώτη θέση του 7ου ομίλου του Europa Conference League με τα προνόμια που αυτή προσφέρει καθώς επίσης και άνοδο στη βαθμολογική κατάταξη της UEFA.

Κατόπιν λήξης της αναμέτρησης το ενδιαφέρον στράφηκε αναμενόμενα και στο τρίτο ημίχρονο δεδομένου πως επιφύλασσε αρκετό παρασκήνιο, με γερμανικά ΜΜΕ να εμφανίζονται άκρως απογοητευμένα αναφορικά με την εικόνα του συνόλου του Ντίνο Τοπμέλερ επιρρίπτοντας ευθύνες ενώ συν τοις άλλοις «άνοιξαν» το θέμα της αποβολής του Κρίστιαν Γιάκιτς. Σημειώνεται πως ο Κροάτης ποδοσφαιριστής (σ.σ είχε μπει ως αλλαγή στο 54΄ ) αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 94΄ μέσα σε διάστημα περίπου δύο λεπτών και ως εκ τούτου ξέσπασε σε πρώτη φάση στον Πολωνό ρέφερι, Ντάμιαν Σιλβέστρζαν, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις.

Όπως επισημαίνει ο τύπος της Γερμανίας ο 26χρονος μέσος απείλησε «με τη γροθιά του τον διαιτητή αλλά δεν έκανε μόνο αυτό καθώς φεύγοντας από το γήπεδο κλώτσησε μία διαφημιστική πινακίδα» και στη συνέχεια επιτέθηκε λεκτικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ακόμη, «ήρθε σε μάχη με τον 4ο επίσημο Πάβελ Μάλετς, που στεκόταν μέτωπο με μέτωπο με τον Πολωνό πριν τελικά εξαφανιστεί οριστικά από τον αγωνιστικό χώρο».

Αφορμή δοθείσης από τη συμπεριφορά του ο τεχνικός διευθυντής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης τοποθετήθηκε επί του θέματος κάνοντας λόγο για «έναν συναισθητικό παίκτη που όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι μετά την αποβολή του από το παιχνίδι» ενώ ως αντίποινα έθιξε το ζήτημα της πώλησής του. Άξιο αναφοράς δε πως η όλη στάση του σήκωσε σκόνη αποτελώντας αντικείμενο συζήτησης και Γερμανών αναλυτών που με τη σειρά τους υπογράμμισαν πως «αδικεί τον εαυτό του».


Τελευταία νέα

Ηράκλειο: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω… καυγά

Χάος επικράτησε σε πτήση της easyJet από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα ο πιλότος να...

Στην ίδια κατηγορία