Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ξανά για Τάισον οι Βραζιλιάνοι

Δημοφιλή

Σταματημό δεν έχουν πλέον τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία για τον Τάισον, αφού πλέον σε καθημερινή βάση ανεβαίνουν άρθρα, τα οποία ασχολούνται με το μέλλον του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, τα σημερινά (11/9) δημοσιεύματα αναφέρουν πως όταν ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου του 2024 το συμβόλαιο του Τάισον με τον Δικέφαλο, ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του, για να φορέσει και πάλι την φανέλα της Ιντερνασιονάλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, από τις 1 Ιανουαρίου του 2024 ο Τάισον θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει για τη νέα σεζόν και πως θα μπορούσε να ανοίξει η κουβέντα περί επιστροφής του στην «χώρα του καφέ».

Επίσης, οι Βραζιλιάνοι προχωρούν το θέμα ένα βήμα παραπάνω, πως στο παιχνίδι της απόκτησής του δεν… παίζει μόνη της η Ιντερνασιονάλ, αλλά πως για τον ποδοσφαιριστή θα ενδιαφερθούν κι άλλες ομάδες όπως η Κρουζέιρο, αλλά και η Βάσκο ντα Γκάμα.


Τελευταία νέα

Η «διαφήμιση» του ελληνικού μπάσκετ κι η πικρή αλήθεια

Το… αιώνιο ερώτημα επιστρέφει: Τι σημαίνει για το ελληνικό μπάσκετ η μεγάλη επιτυχία της ταυτόχρονης παρουσίας του Ολυμπιακού και...

Στην ίδια κατηγορία