Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κρίσιμη η σημερινή (20/12) προπόνηση

Δημοφιλή

Οι προπονήσεις δεν σταματάνε για τον Δικέφαλο, καθώς η προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι στο Αγρίνιο συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό την Πέμπτη (22/12), με το τοπίο να ξεκαθαρίζει αναφορικά με τους παίκτες, που θα απαρτίζουν την αποστολή.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά. Στόχος του ιατρικού επιτελείου ήταν να δουν το βαθμό ετοιμότητας των δύο ακραίων μπακ. Στον αντίποδα, ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, όντας νοκ άουτ για την αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες.

Επιπροσθέτως, νέο απρόοπτο προέκυψε στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς ο Φιλίπε Σοάρες είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ειδικότερα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει ένα ήπιο οίδημα, που θα τον κρατήσει εκτός ομαδικών προπονήσεων για λίγες μέρες.

Έτσι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να καταστρώσει τα σχέδιά του για την επικείμενη αναμέτρηση, χωρίς να υπολογίζει τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς. Οι «ασπρόμαυροι» θα επιστρέψουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας σήμερα (20/12) στις 10:30.


Τελευταία νέα

Κλοπ: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να μιλήσει για τις 115 κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και για τον...

Στην ίδια κατηγορία