Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κρατάει τη νίκη

Δημοφιλή

Με το γκολ του Μπράντον Τόμας στο 7΄ ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό, αρχίζοντας νικηφόρα το πρωτάθλημα. Η απόδοσή του, πάντως, δεν… ενθουσίασε τους φιλάθλους, που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας, έστω κι αν χάθηκαν ευκαιρίες από τους γηπεδούχους για να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στη νίκη τους.

Μόλις στο 7ο λεπτό το σύνολο του Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ. Λύρατζης και Νάρεϊ συνεργάστηκαν από τα δεξιά, ο Γερμανός σέντραρε και ο Μπράντον με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν και 2ο τέρμα στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Αουγκούστο, αλλά ο Βραζιλιάνος πριν σκοράρει είχε κάνει επιθετικό φάουλ.

O ΠΑΟΚ δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Αντίθετα, είχε ευκαιρίες με τον Αουγκούστο να φθάσει πιο εύκολα στη νίκη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (80΄Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Ντάντας (71΄ Σοάρες), Αουγκούστο, Νάρεϊ (80΄Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (65΄ Ελ Καντουρί) και Μπράντον Τόμας (71΄Ολιβέιρα).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λάρσον, Αποστολάκης, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (81΄Βαρόνε), Φλόρες, Ντίαζ (71΄ Σενγκέλια), Ντουάρτε (81΄Ξενιτίδης), Χατζηθεοδωρίδης (57΄Νάντρεϊ) και Καρέλης (81΄Πέδρο)


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία