Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κρατά… κλειστά τα χαρτιά του ο Τερίμ

Δημοφιλή

Χωρίς νέα προβλήματα ή απρόοπτα ολοκληρώθηκε σήμερα (20/2) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αύριο (21/2, 19:00) το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, ο μεν Φίλιπ Τζούριτσιτς ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν για μια ακόμα ημέρα οι Χουάνκαρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Με τους τρεις «πράσινους» να μην προλαβαίνουν να τεθούν στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος θυμίζουμε δεν υπολογίζει στα πλάνα του ούτε και τους τιμωρημένους Ρούμπεν Πέρεθ-Τάσο Μπακασέτα, με τα υπάρχοντα δεδομένα. Παράλληλα, ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και υπολογίζεται κανονικά.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (21/2, 19:00, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, fun game και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό ακολούθησε ο Τζούριτσιτς και θεραπεία οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο «φονιάς» Τζίμας και το… slay σε Κωνσταντέλια (video)

Εξαιρετικό κλίμα επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία