Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κουλιεράκης: «Απίστευτο συναίσθημα» (video)

Δημοφιλή

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής (5/10) νίκης του ΠΑΟΚ με 2-1 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αφού μετά το λάθος στο 1-1 των Γερμανών, λύτρωσε την ομάδα στο 92′, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Κουλιεράκης μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, όπου τόνισε πως την στιγμή που πέτυχε το γκολ, δεν είχε συνειδητοποιήσει ακριβώς τι είχε γίνει και το συνειδητοποίησε μετά την λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως ένιωσε ο ίδιος το παιχνίδι:

«Τα συναισθήματα ήταν απίστευτα. Η εναλλαγή των συναισθημάτων ακόμα πιο απίστευτη. Σαν ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Τι να πω; Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το πώς ξεπέρασε το λάθος του στο 1-1:

«Μέχρι εκείνο το σημείο ένιωθα πολύ καλά. Ήμουν μέσα στο ματς, όπως και όλη η ομάδα, πατούσαμε καλά, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, δυνατοί, δουλεύαμε τρομερά σαν ομάδα, αλλά λάθη γίνονται.

Έτυχε να γίνει σε μένα. Κατευθείαν η ομάδα με στήριξε ψυχολογικά, εγώ προσπάθησα κατευθείαν να φτιάξω την ψυχολογία μου, γιατί συνέβη και έπρεπε να δούμε πως θα το διορθώσουμε και πως θα προηγηθούμε και πάλι, οπότε δεν είχαμε επιλογή από το να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το πως είναι το συναίσθημα του buzzer beater:

«Απίστευτο είναι αυτό το συναίσθημα. Δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την στιγμή, το συνειδητοποίησα μόλις έληξε το ματς. Ήταν απίστευτο συναίσθημα, τρομερό, τρομερό».

Για τον στόχο στο Conferene League:

«Στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς, η πρώτη θέση εννοείται, γιατί όχι; Δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, αποφασιστική που δουλεύει πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, οπότε συνεχίζουμε στον όμιλο, είμαστε πολύ κοντά στο να προκριθούμε και όπως είπα γιατί όχι και στην πρώτη θέση».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του με εικόνα και ήχο μέσα από το PAOK TV:


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία