Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κούδας: «Τα παιδιά έχουν το DNA του ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Στέφανος Τζίμας πέτυχε χθες (5/3) το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να γίνει ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Δικεφάλου, ξεπερνώντας τον Γιώργο Κούδα, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3.

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Στέφανο Τζίμα αλλά και στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πήδηξα από τον καναπέ μόλις έβαλε το γκολ του Τζίμα. Είχε ειπωθεί πριν το ματς ότι αν πετύχει γκολ, θα σπάσει το ρεκόρ του Κούδα. Να μην είμαι υπερήφανος; Εγώ είχα βάλει το πρώτο μου γκολ 17 ετών και τεσσάρων μηνών, τέσσερις μήνες αφού είχα ξεκινήσει. Αυτό που έγινε την Κυριακή (6/3), το χάρηκα πάρα πολύ. Πρέπει πάντα να έχουμε στο νου μας ότι έχουμε ταλέντα, και παιδιά που έχουν το DNA του ΠΑΟΚ».

Είναι γέννημα-θρέμμα ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι χαρούμενος για τη φετινή χρονιά, που έπαιξαν όλα αυτά τα παιδιά, και θα έρθουν κι άλλα. Πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες, να δουλεύουν και να αγαπούν αυτό που κάνουν. Να μην βλέπουν τα εκατομμύρια που τα βομβαρδίζουν, κάθε φορά που βγαίνει ένα ταλέντο».

Όσο για τον Κωνσταντέλια, ο «Μεγαλέξανδρος» ανέφερε: 

«Είναι ένα μεγάλο, φοβερό ταλέντο. Πιστεύω ότι θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά, αν ακολουθήσει αυτά που λεν οι προπονητές, και κλείσει τα αυτιά του στις «σειρήνες». Έχει δρόμο μπροστά του, μπορεί να δουλέψει στις ατέλειες του, όπως στα τελειώματα, ή σε κάποιες κινήσεις του. Έχω δει κάποια δικά μου χαρακτηριστικά στον Κωνσταντέλια. Έχει γρήγορη σκέψη, και κίνηση στο σωστό χώρο. Βγάζει πάρα πολύ γλυκιές πάσες, και περνά τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή. Αυτό είναι ένα από τα προσόντα του, και είναι σε ηλικία που μπορεί να τα βελτιώσει ακόμα περισσότερο».

Για τη δουλειά στις ακαδημίες: 

«Θα πρέπει να υπάρχει επαφή με τους προπονητές των ακαδημιών για να βγαίνουν παίκτες. Μας χρειάζονται τα Ελληνάκια. Ντρέπομαι όταν βλέπω ομάδες να χρησιμοποιούν έναν και δύο Έλληνες παίκτες. Το λέω για όλες τις ομάδες. Αλλά πρέπει να μιλάμε πρώτα για το σπίτι μας, και το σπίτι μας είναι ο ΠΑΟΚ».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία