Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοτάρσκι: «Θα πάμε για τη νίκη» (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/3) τον Άρη στο Χαριλάου, για την πρώτη αγωνιστική των Play Off της Super League.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, στο πλαίσιο της σημερινής (19/3) αναμέτρησης της ομάδας του.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους του Δικεφάλου στα Play Off αλλά και στον αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως αισθάνεται: «Αισθάνομαι πολύ καλά, έχω προπονηθεί καλά, είμαι ενθουσιασμένος για το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι, νομίζω θα είναι ένα πολύ ωραίο ματς, εκτός από σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι σε καλή κατάσταση».

Για τις εντυπώσεις του από την κανονική διάρκεια και την άποψή του για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η κανονική διάρκεια, παίξαμε πολύ καλά την τελευταία περίοδο και θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Το έχουμε αφήσει πίσω μας αυτό, έχουμε μπροστά μας δέκα ματς και είμαστε ακόμα στο παιχνίδι, έχουμε πολύ καλή ομάδα, το λέω από την αρχή, θα παλέψουμε σε κάθε ένα από αυτά., Νομίζω πως είναι καλό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο πως θα υπάρχουν τόσα πολλά ντέρμπι στα πλέι οφ, μετά από αυτά στην κανονική περίοδο».

Για την απουσία του από δύο παιχνίδια το τελευταίο διάστημα: «Είναι πάντα δύσκολο να είσαι εκτός από ένα παιχνίδι. Είμαστε όμως όλοι μία ομάδα, πρέπει να υποστηρίζουμε αυτούς που παίζουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Στο ένα παιχνίδι ήμουν άρρωστος, στο άλλο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών. Έπαιξα στα τρία τελευταίο παιχνίδια, το ότι έλειψα από δύο είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Ο στόχος μας να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι και μετά το επόμενο. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα από αυτά που έγιναν νωρίτερα, σκεφτόμαστε μόνο να κερδίσουμε τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας».

Για τις επιδόσεις της ομάδας στα ντέρμπι από τον Νοέμβριο και μετά και αν είναι «οδηγός» για τα πλέι οφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος, αυτό είναι σίγουρο. Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Αν πω πως δεν είμαστε έτοιμοι, κάτι δεν πάει σωστά. Είμαστε έτοιμοι για μάχη σε κάθε παιχνίδι, έχουμε ένα καλό γκρουπ ποδοσφαιριστών, θέλουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα και μετά θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής: «Έχουμε ήδη δείξει στα ντέρμπι το τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε, όταν είμαστε όλοι μαζί και παλεύουμε για κάθε μπάλα. Υπάρχει αρμονία μεταξύ μας στην ομάδα, είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό μας. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα, αλλά το ότι υπάρχει αρμονία και ενότητα μέσα στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό».

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη: «Ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος που έχουμε. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, δεν θα ήθελα να σχολιάσω τον αντίπαλο. Κοιτάζουμε μόνο τους εαυτούς μας, ξέρουμε για τι είμαστε ικανοί, θα πάμε για τη νίκη και μετά για τη νίκη στο επόμενο ματς».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Κοτάρσκι στο βίντεο ΕΔΩ.


Τελευταία νέα

Μπαίνει στη μάχη της ανόδου ο ΠΑΟΚ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal...

Στην ίδια κατηγορία