Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κοτάρσκι, Νάρεϊ και Ντάντας για βραβείο

Δημοφιλή

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για τον Σεπτέμβριο ολοκληρώθηκαν και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, καλεί τον κόσμο του Δικεφάλου να ψηφίσει για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του μήνα που ολοκληρώνεται, με τους Κάλεντ Νάρεϊ, Ντόμινικ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας να διεκδικούν το βραβείο.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Νίκη εντός έδρας με τη Λαμία, λευκή ισοπαλία στην έδρα του Άρη και δύο χαμένοι βαθμοί στο Ηράκλειο, τους οποίους ο ΠΑΟΚ κρατούσε στα χέρια του μέχρι την τελευταία φάση. Πάμε να βρούμε τον BOX MVP του μήνα μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος υποψήφιος ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός στα τρία παιχνίδια του Σεπτέμβρη. Απέκρουσε πέναλτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είχε κομβικές επεμβάσεις, καθοδήγησε σωστά την αμυντική του γραμμή, ενώ κόντρα στη Λαμία έδειξε αυτοθυσία, πέφτοντας στα πόδια του Μποάκι, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, γλιτώνοντας ευτυχώς τα χειρότερα.

Επόμενος μονομάχος ο Τιάγκο Ντάντας . Ο Πορτογάλος μέσος συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αμέτρητα τρεξίματα, εξαιρετικός στην κυκλοφορία της μπάλας, έλεγχος του ρυθμού του αγώνα και συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα.

Τέλος από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξτρέμ είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας τον Σεπτέμβριο, δίνοντας ασίστ κόντρα στη Λαμία στον Κούρτιτς , ενώ σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στο Ηράκλειο.

Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Σεπτεμβρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App».


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία