Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κωνσταντινίδης: «Δύσκολο για τον αντίπαλο να προβλέψει ποιος θα σκοράρει από τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

O βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό.

«Αντιμετωπίζουμε ένα ένα τα ματς, όλα έχουν την ίδια βαρύτητα, όλα δίνουν μία πρόκριση ή 3 βαθμούς, δεν αλλάζει κάτι στο σκεπτικό μας. Ακολουθούμε το πρόγραμμα που υπάρχει, μπορούμε ν’ ανταπεξέλθουμε, τα παιδιά είναι έτοιμα», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Σε ερώτηση για την πολυφωνία των «ασπρόμαυρων» στο σκοράρισμα, ο κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Σκοράρουν πολλά παιδιά, είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να προβλέψει. Είμαστε απρόβλεπτοι, ελπίζω τα παιδιά να συνεχίσουν έτσι, να υπάρχει πολυφωνία στον τομέα αυτό, δημιουργούμε τεράστια προβλήματα στους αντιπάλους μας».

Κλείνοντας, αναφορικά με την επιστροφή του Σαμάτα σε συνδυασμό με την εικόνα του Τζίμα και την ύπαρξη τριών στράικερ στη φαρέτρα του Λουτσέσκου, το στέλεχος του «Δικεφάλου» απάντησε: «Είναι απαιτητικοί οι αγώνες, πάρα πολλά τα παιχνίδια. Ελπίζω φέτος να είναι περισσότερα από τα 59 προ διετίας, μας δίνει ικανοποίηση πως είναι όλοι κοντά μας, περιμένουμε να γυρίσει (σ. σ ο Σαμάτα) για να είναι όλη η ομάδα πανέτοιμη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία