Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κωνσταντέλιας: «Θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία» (video)

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έδωσε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στο Youtube, ενώ παράλληλα έπαιξε το γνωστό βιντεοπαιχνίδι «FIFA». Στη διάρκεια του βίντεο, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου έκανε αναφορά στον ΠΑΟΚ, ενώ σημείωσε πως αποτελεί όνειρο του η κατάκτηση του Champions League αλλά και του Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως ήρθε στον ΠΑΟΚ:

«Έμενα μέχρι τα 11 μου στον Βόλο με την οικογένειά μου. Παίξαμε ένα φιλικό με την ομάδα μου κόντρα στον ΠΑΟΚ και εκεί λίγο τους πετσόκοψα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ στα 12 και από τότε μεγαλώνω κάθε μέρα στον ΠΑΟΚ. Κλείνω τα 20 τον Μάρτιο. Γενικά δεν αγχώνομαι.

Όλοι οι προπονητές μας έχουν δώσει κάτι και δεν αγχώνομαι, δεν σκέφτομαι έτσι. Όταν ακούω καλά λόγια μ’ αρέσει. Νιώθεις ότι επιβραβεύονται οι κόποι σου».

Για το τι θέση παίζει:

«Δεκάρι έπαιζα μικρός. Τώρα είμαι πιο γρήγορος και μπορώ να παίξω εξτρέμ, μ’ αρέσει περισσότερο. Είμαι δεξιοπόδαρος, αλλά το χρησιμοποιώ το αριστερό. Έχει τύχει να μπω στα social media για να δω τι γράφουν. αλλά δεν μ’ αρέσει να βλέπω ούτε τα καλά σχόλια, ούτε τα κακά».

Για το αν θα του άρεσε να παίξει στην Premier League:

«Θα μ’ άρεσε να παίξω στην Premier League σε μια ομάδα που θα κυριαρχεί στο πρωτάθλημα. Υποστηρίζω την Μάντσεστερ Σίτι και από την Ισπανία στηρίζω την Μπαρτσελόνα».

Πως βλέπει τον εαυτό του στα 30:

«Θέλω να είμαι αθλητικός. Όνειρό μου είναι να πάρω το Champions League κι ένα Μουντιάλ».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:


Τελευταία νέα

Ουάρντα: «Σε ευχαριστώ για όλα μεγάλε Πάμπλο»

Πολύ σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Αμρ Ουάρντα από τον Πανσερραϊκό, με την ομάδα των Σερρών να ανακοινώνει χθές...

Στην ίδια κατηγορία