Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κωνσταντέλιας: «Μάθημα αυτή η νίκη»

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της νίκης-πρόκρισης του Δικεφάλου στην Ιερουσαλήμ, όπου επικράτησε με 1-4 επί της Μπεϊτάρ στο «Teddy Stadium».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν το πρόσωπο-κλειδί του αγώνα, αφού από τα δικά του πόδια «καθάρισε» η πρόκριση. Από τη μαγική του ενέργεια σε συνδυασμό με τη λάθος τοποθέτηση του Τομάς έφεραν το 1-3, ενώ λίγα λεπτά αργότερα σημείωσε το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Κωνσταντέλιας δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά το τέλος του αγώνα, πανηγυρίζοντας έξαλλα την πρόκριση μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο νεαρός έκανε δηλώσεις σχολιάζοντας την αναμέτρηση, ενώ υπογράμμισε πως το χθεσινό (3/8) παιχνίδι αποτελεί μάθημα για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας:

«Φαινόταν καταιγιστικός ο ρυθμός ότι μας πιέζουν αρκετά, αλλά αμυνόμασταν πολύ καλά. Έβλεπα ότι υπήρχαν χώροι για αντεπίθεση. Αυτό μπήκα και έκανα, φύγαμε στην αντεπίθεση δύο φορές και βάλαμε δύο γκολ.

Εγώ μπαίνω στο γήπεδο και το χαίρομαι, όποιος θέλει ας με ξέρει, όποιος θέλει ας μην με ξέρει. Εγώ το βλέπω σαν χαρά και καμία φορά όταν σε βρίζουν ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου, το βλέπω σαν μια πρόκληση. Από όλα μαθαίνεις, ήταν ένα μάθημα για εμάς σήμερα και κερδίσαμε κιόλας».


Τελευταία νέα

Καρυπίδης: «Η ιστορία του Άρη μας υπαγορεύει τον δρόμο»

Σε προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, προχώρησε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ενόψει της Κυριακάτικης (19/5, 20:00) αναμέτρησης με...

Στην ίδια κατηγορία