Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Kόνφερενς Λιγκ: Τα οικονομικά κέρδη του ΠΑΟΚ κι αυτά, που τον… περιμένουν

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ήδη από την φετινή του πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ (χωρίς να υπολογίζεται το ποσό από το market pool) το ποσό των 8.345.000 ευρώ και μπορεί να βάλει στα ταμεία του πολύ περισσότερα.

Πλέον δεν έχουν σημασία οι νίκες ή οι ισοπαλίες, επιπλέον λεφτά φέρνουν μόνο οι προκρίσεις. Η πρόκριση στους «8» φέρνει επιπλέον ένα εκατομμύριο ευρώ, στα ημιτελικά ακόμα 2 εκατομμύρια, επιπλέον 3 εκατομμύρια θα πάρει ο φιναλίστ και άλλα 5 ο νικητής της διοργάνωσης. Επομένως, ο ΠΑΟΚ παίζει ακόμα από ένα εκατομμύριο ευρώ (αν περάσει στους «8», έως μάξιμουμ 8 εκατομμύρια ευρώ αν πάρει την κούπα.

H ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 15Η ΘΕΣΗ

Η Ελλάδα κατάφερε να βάλει δύο ομάδες στους «16» του Conference League, με 8.600 βαθμούς φέτος (11η σε όλη την Ευρώπη) κάνει ρεκόρ συγκομιδής από την σεζόν 2001-02, ωστόσο για την κατάκτηση της 15ης θέσης υπάρχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες. Η 15η Νορβηγία έχει 31.125 βαθμούς και συνεχίζει με την Μόλντε, το Ισραήλ 30.375 αλλά έχει δύο ομάδες (Μακάμπι Τελ-Αβίβ, Μακάμπι Χάιφα) και η Ελλάδα βρίσκεται στους 28.725. Με δεδομένο ότι η κάθε νίκη μας δίνει 0.400 βαθμούς και η ισοπαλία 0.200 καταλαβαίνει κανείς ότι για να γίνει το θαύμα, πρέπει κάποια ομάδα μας να φτάσει ως τον τελικό και πάλι, ίσως να μην είναι αρκετό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η τελευταία διακοπή προπονήσεων της σεζόν

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα απολαύσουν το διήμερο ρεπό που τους...

Στην ίδια κατηγορία