Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κομβικό παιχνίδι με Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Κομβικό είναι σημερινό (15/1) το παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco στο Παλατάκι, καθώς αντιμετωπίζει το Περιστέρι για την 12η αγωνιστική της Basket League. Το τζάμπολ του ματς είναι προγραμματισμένο στις 19:15. Ο Δικέφαλος οφείλει να αφήσει στην άκρη τον «τελικό» της Τρίτης (17/1) με την Ρίτας Βίλνιους και να επικεντρωθεί στον σημερινό αγώνα, ο οποίος είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχοντας ρεκόρ 7-4. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ηττηθεί στο PAOK Sports Arena για το πρωτάθλημα μόνο από τον Ολυμπιακό και στοχεύουν στην πέμπτη εντός έδρας νίκη. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Δημήτρη Κακλαμανάκη ή όχι στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα. Ο Έλληνας σέντερ προπονήθηκε χθες (14/1) για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του και ενδεχομένως να πάρει σήμερα κάποια αγωνιστικά λεπτά για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Λιθουανούς.

Οι «κυανοκίτρινοι» έφτασαν στη Θεσσαλονίκη χθες, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τζιοπάνος, Θεονάς και Τηγάνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς θα έρθουν αντιμέτωπες στα προημιτελικά.


Τελευταία νέα

Το… τρελό ποσό που κοστολογεί τον Μανδά η Λάτσιο

Όλο και αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Χρήστο Μανδά. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα τερματοφύλακα στις πρώτες του συμμετοχές με...

Στην ίδια κατηγορία