Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Κολυμπήσαμε με την ψυχή μας»

Δημοφιλή

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του μετά τη νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου με 12-9 παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

«Κάναμε μια ικανοποιητική εμφάνιση, κολυμπήσαμε με την ψυχή μας και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Χάσαμε όμως και πολλά θεωρητικά εύκολα γκολ και αυτό είναι κάτι το οποίο θα το βελτιώσουμε μέρα με την μέρα μέσα από την προπόνηση γιατί δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Σε αλλά ματς τα οποία θα είναι πόντο-πόντο δεν θα επιτρέπεται να κάνουμε τέτοιου είδους αστοχίες και λάθη» ανέφερε αρχικά, και συνέχισε: “Ο σκοπός του ΠΑΟΚ είναι να συγκεντρώσει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται ενόψει της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος ώστε να αποφύγουμε στο τέλος της, την διαδικασία των νοκ άουτ παιχνιδιών για τα πλέι άουτ. Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε μέσα στα πλέι οφ, να είμαστε μία από τις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία