Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κοκκινάκης: «Απαραίτητο συστατικό η… αμνησία»

Δημοφιλή

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Volley League, εντός έδρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/03, 17:00), μίλησε στο acpaok.gr, ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Μενέλαος Κοκκινάκης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως η… αμνησία συνιστά απαραίτητο δομικό υλικό με γνώμονα την ισοφάριση της σειράς σε συνάρτηση με τη βοήθεια του κόσμου που θα παρευρεθεί στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά όσα είπε: «Αυτές τις ημέρες των play off, ένα πολύ καλό συστατικό είναι η αμνησία. Πρέπει να παθαίνεις αμνησία, να ξεχνάς το προηγούμενο παιχνίδι. Θεωρώ σαν ομάδα το έχουμε αυτό, έτσι πρέπει να κάνουμε.

Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά στο σκορ κάποια στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα, κατάφερε να γυρίσει το τρίτο σετ, εμείς προσπαθήσαμε να το κάνουμε στο τέταρτο, δεν τα καταφέραμε, έτσι είναι το βόλεϊ, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Η ουσία που κρατάμε είναι ότι βρισκόμαστε πίσω στην σειρά. Τώρα παίζουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας, παθαίνουμε την αμνησία όπως προανέφερα, ξεχνώντας το προηγούμενο παιχνίδι από σήμερα και κοιτάμε τον δεύτερο ημιτελικό. Θέλουμε με την βοήθεια του κόσμου, τον οποίον καλούμε στο γήπεδο, να κάνουμε ξανά την δική μας προσπάθεια, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να καταφέρουμε να φέρουμε την σειρά στο 1-1.

Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε, η κατάσταση του σώματος είναι πολύ σημαντική σε τέτοιου είδους σειρές, διότι είναι πολύ κοντά παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, μπορεί να δούμε κάτι άλλο απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι, είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό και ίσως να υπάρχει αλλαγής στρατηγικής στο παιχνίδι. Αυτά είναι τα δεδομένα και κοιτάμε μπροστά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία