Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κλοπή δευτερολέπτων στο Παλέ!

Δημοφιλή

Έγιναν πολλά και διάφορα στο Αλεξάνδρειο. Οι περισσότεροι σταθήκαμε στην διαφορά των φάουλ και στο μαρκάρισμα του Τσόχλα πάνω στον Μποχωρίδη. Πολλά ευτράπελα είχαμε όμως και στην γραμματεία. Ταμπλό χαλούσαν, το ματς διακόπτονταν, χρόνος έτρεχε, ενώ έπρεπε να σταματάει…

Τέτοιο μπάχαλο δεν ξανάγινε, τέτοια «τρικυμία» και μάλιστα σε τοπικό ντέρμπι, τέτοια προχειρότητα αντιμετώπισης καταστάσεων δεν είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Το χειρότερο; Στο τέλος του αγώνα, στην τελευταία φάση λίγο πριν την επίθεση με πρωταγωνιστή τον Μποχωρίδη κολλάει το χρονόμετρο στα 8, 4΄΄ δευτερόλεπτα και επανέρχεται στα 5,4΄΄ . Όποιος δει το βίντεο θα το διαπιστώσει. Μιλάμε για 3 κλεμμένα δευτερόλεπτα. Ξέρετε πόσες ανατροπές έχουν συμβεί στο παρελθόν σε αυτούς τους χρόνους; Μιλάμε για αίσχος και ντροπή.

Η εντύπωση που αποκόμιζε κάποιος που έζησε το ματς ήταν πώς ο Άρης έπρεπε πάση θυσία να το πάρει. Αν έπρεπε να χαλάσει το ταμπλό θα χαλούσε. Αν έπρεπε να «πέσουν» τα φώτα θα έπεφταν. Ήταν έτοιμοι για όλα. Αρκεί να κέρδιζαν.

Για θέματα διαιτησίας δεν θα επεκταθούμε. Το έχουμε πράξει αναλυτικά στο παρελθόν. Τα γράψαμε όλα, για ζητήματα εκπαίδευσης, για το ποιοι τους κρίνουν, για το επίπεδο που παραμένει στάσιμο, για το πώς λειτουργούσε , λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί(παρά την αποχώρηση στελέχους) η ΚΕΔ. Κανείς δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση να «σπάσει αυγά». Διαιτητές καλοί υπάρχουν, το πλαίσιο πρέπει να αλλάξει.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ

Κακόγουστο αστείο κατάντησε με αυτές τις γερμανικές ομάδες κάθε χρόνο. «Εφιάλτες» βλέπουμε. Πάλι η Βόννη απέναντι στον ΠΑΟΚ στο BCL. Τα τελευταία τρία χρόνια ο Δικέφαλος χάνει μέσα-έξω από Γερμανούς. Θυμίζουμε Όλντενμπουργκ, Λούντβισμπουργκ και πέρσι Βόννη. Για να δούμε φέτος…

*Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε έδρες όπως το Αλεξάνδρειο. Το έπαθαν  ένα… σοκ αρκετοί Aμερικανοί του ΠΑΟΚ. Αυτοί που δεν κατάφεραν καθόλου να το διαχειριστούν (όμως δεν είναι κακοί παίκτες), ήταν οι Άαρον Μπεστ (φωτο) και Αμάνζε Εγκεκένζε.

ΘΕΛΕΙ «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ» Η ΛΙΓΚΑ

Χαλασμένες οι  τρεις από τις τέσσερις μονάδες κλιματισμού στο Αλεξάνδρειο, «έβραζε» από την ζέστη το Παλέ. Δεν το φρόντισε λέει η απερχόμενη διοίκηση που άφησε «καμένη γη» στην επόμενη. Κομμένο το ρεύμα στο Ιβανώφειο από την άλλη. 500.000 ευρώ η οφειλή! Τύφλα να ‘χει η ACB και η VTBLeague. Πρωταθληματάρα έχουμε…

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

Θυμάστε πριν κάνα μήνα που λέγαμε για μια ομάδα της Α1 που κάνει προπονήσεις με γεννήτρια ρεύματος; Η «voria.gr» έγραψε τις προάλλες για καταγγελίες κατοίκων που έγιναν στον εισαγγελέα εξαιτίας θορύβου που προκαλούν γεννήτριες στα γήπεδα Ιβανωφείου και Κατσανείου! Ουπς.

Πάντως το πρόβλημα με την ΔΕΗ δεν λύνεται εύκολα. Είναι πολλά τα λεφτά. Ο Γ.Σ. παλεύει να βγάλει άκρη, η ΚΑΕ δύσκολα…

*Ομάδα της πόλης ταξίδεψε με λεωφορείο στην Αθήνα. Όχι όλοι. Το τεχνικό τιμ πήγε με αεροπλάνο! Την ψωνίζει ο γυμναστής λέει «θα πάω κι εγώ με αεροπλάνο, πληρώνω από την τσέπη μου»!

* Ε, όσο να ναι έγινε λίγο άνω… κάτω η ομάδα. Ο πρόεδρος πάντως έλεγε πως λεφτά για αεροπορικά εισιτήρια δεν υπάρχουν.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ

Ωραίο στιγμιότυπο από την παρουσίαση του βιβλίου του Θεόφιλου Μητρούδη: «Εγώ  είμαι Αρειανός, αλλά η επόμενη ομάδα που αγαπώ είναι ο ΠΑΟΚ», είπε! Λίγα λεπτά μετά σηκώνονται από τις θέσεις τους και αποχωρούν εις ένδειξη διαμαρτυρίας 4-5 φίλαθλοι του Άρη φανερά εκνευρισμένοι! Ο δε Φάνης Ταρνατώρος παλιός μάνατζερ του Άρη της αυτοκρατορίας σχολίασε: «Δεν βλέπω κάποιον εκπρόσωπο της ΚΑΕ εδώ, κι αυτό είναι απαράδεκτο»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία