Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η διαφήμιση, που «βλάπτει» τον Ολυμπιακό!

Δημοφιλή

Την… τιμητική του έχει ο Πέδρο Μαρτίνς στον οργανισμό του Ολυμπιακού. Κάτι με το ροτέισον (που κάνει και δεν κάνει) και κάτι με το συμβόλαιο που λήγει με την πειραϊκή ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Τι σου είναι η μπάλα. Εκεί που ο Πέδρο Μαρτίνς έβλεπε την δημοτικότητά του να «καλπάζει» στον Πειραιά, έπειτα από την πρόκριση του Ολυμπιακού στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και την εξαιρετική εμφάνιση – ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ, ήρθαν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα να… πληγώσουν τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το ροτέισον που δεν έκανε στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο ΟΑΚΑ και το ροτέισον που έκανε κόντρα στους πρωταθλητές Σερβίας, αποτέλεσαν αντικείμενο (αρνητικής) κριτικής.

Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο όπου γίνεται πλέον μεγάλος λόγο για την υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μαρτίνς δηλώνει σε κάθε ευκαιρία πως νιώθει καλά στον Πειραιά και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο την παρούσα χρονική στιγμή. Ούτε το πρόσφατο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φάνηκε να βάζει στην… πρίζα τον 49χρονο κόουτς και να του παίρνει το μυαλό.

Αντίθετα, από μια άλλη οπτική γωνία βλέπει το μέλλον του Μαρτίνς στο λιμάνι ο εκπρόσωπος του, Σάντσο Φρέιτας. Ο Πορτογάλος agent δεν βγαίνει να διατυμπανίσει στα ΜΜΕ το πόσο καλά αισθάνεται ο πελάτης του στην Ελλάδα και στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Συγχρόνως, τόσο ο ίδιος, όσο και το γραφείο με το οποίο συνεργάζεται (Base Soccer) κι έχει την έδρα του στην Αγγλία δίνουν μεγάλο βάρος αυτή την περίοδο στην διαφήμιση του κόουτς στο Νησί.

Κι αυτό είναι κάτι που και δεν αρέσει στα παιδιά του Πειραιά που έχουν τα δικά τους δυνατά αγγλικά «κονέ» και τον τρόπο να μαθαίνουν τα πάντα και συγχρόνως, χαμηλώνουν την δημοτικότητα του agent Σάντς Φρέιτας στο λιμάνι, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

*Για ποια… μάχη του τίτλου έχει περισσότερη αγωνία ο Βαγγέλης Μαρινάκης την φετινή σεζόν; Της Super League (Ολυμπιακός) ή μήπως της Championship (Νότιγχαμ Φόρεστ);

*Με δύο παρουσίες στην κορυφαία ενδεκάδα του τουρκικού πρωταθλήματος σε έξι αγωνιστικές, ο (new entry) Στέλιος Κίτσιου της Ανκαραγκουτσού, βάζει στόχο την πρόσκληση στην Εθνική ομάδα, έπειτα και από το… exit του Τοροσίδη από την «γαλανόλευκη».

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ

Όπως γράφαμε και την περασμένη εβδομάδα σε αυτήν εδώ την στήλη, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ, υποστηρίζουν πως… «θα φύγει από το ποδόσφαιρο στο χρόνο και με τον τρόπο που εκείνος θα αποφασίσει». Παρεμπιπτόντως, ο Αλαφούζος βρέθηκε στην Κορέα προ ημερών για επαγγελματικές υποθέσεις. Όχι πως θα τον… χαλούσε να βρεθεί επιχειρηματίας από τη χώρα της ανατολικής Ασίας για το «τριφύλλι».

*Πέντε συμβόλαια παικτών του Παναθηναϊκού (Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Χατζηγιοβάνης) λήγουν το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο μονάχα για ένα εξ αυτών σηκώνεται μπόλικη… σκόνη. Μάλιστα ο Γιώργος Δώνης έφτασε στο σημείο να δηλώσει δημοσίως πως ο Χατζηγιοβάνης δεν θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό έχοντας στο «ψυγείο» τον 22χρονο μεσοεπιθετικό.  Ο Δώνης επί της ουσίας «άδειασε» και στοχοποίησε τον ποδοσφαιριστή, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι».

ΒΟΛΟΣ

Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν είναι τυχαία. Ο Αχιλλέας Μπέος έχει αποδείξει πως διαθέτει το “know how” να βρίσκει  παίκτες – «λαβράκια» στην Αργεντινή και με χαμηλό κόστος να τους φέρνει στην Ελλάδα. Πίσω από όλο αυτό πάντως, κρύβεται ένα ολοκληρωμένο σκάουτινγκ στην χώρα της Λατινικής Αμερικής. Όχι μέσω της τεχνολογίας, αλλά δια ζώσης. Και ήδη ετοιμάζεται η επόμενη αποστολή στην Αργεντινή με φόντο το παζάρι του Ιανουαρίου.

ΤΟ «ΜΑΤΙ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Σε υψηλά ποσοστά κυμαίνεται η δημοτικότητα του Γιάννη Σαμαρά στο Ηράκλειο, έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι. Οι επιλογές του διευθυντή ποδοσφαίρου του ΟΦΗ τόσο στον πάγκο (Γιώργος Σίμος) όσο και στο ρόστερ τον βγάζουν… ασπροπρόσωπο και άπαντες έχουν να λένε τα καλύτερα για το «μάτι» του.

Ο ΓΕΝΑΡΗΣ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ

Την κλάση του και την φετινή σεζόν δείχνει ο Όγκμουντορ Κρίστινσον με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και βάζει δύσκολα στους Θεσσαλούς, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Βλέπετε, ο 30χρονος κίπερ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Super League

Την περασμένη σεζόν κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ που τον έφερναν να ΄χει κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, χωρίς πάντως να φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΑΕΛ για την πώληση των δικαιωμάτων του.

Θετικά reports για τον Κρίστινσον κυκλοφορούν κι εκτός Ελλάδας.

Οι συνεχόμενες εμφανίσεις του με την Εθνική Ισλανδίας διαφημίζουν το όνομά του και έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Μία εξ αυτών μάλιστα προέρχεται από την Τουρκία κι έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της ΑΕΛ για λογαριασμό του.

Και κάπως έτσι, ο προσεχής Γενάρης θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και κομβικός για το μέλλον του. Αν δεν ανανεώσει με την ΑΕΛ, το πιθανότερο είναι πως θα πουληθεί.

Η… ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΚΟ ΡΑΜΙΡΕΘ

Με το «δεξί» ξεκίνησε ο Κίκο Ραμίρεθ στον πάγκο της Ξάνθης. Ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάζει πολύ καλά δείγματα γραφής και «φτιάχνει» το όνομά του στον ελληνικό χάρτη. Ο 49χρονος κόουτς δεν το κρύβει σε ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις του πως θα τον ενδιέφερε η μελλοντική… προαγωγή σε έναν μεγαλύτερο πάγκο, έχοντας ενημερωθεί τι συνέβη στο παρελθόν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έκανε το «αγροτικό» του στην Ξάνθη και συν τω χρόνω πήγε στον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ασπρόμαυρο ραντεβού στο Παλατάκι

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Απόλλων Πατρών...

Στην ίδια κατηγορία