Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κλοπ: «Μακάρι να αναλάβει ο Σλοτ τη Λίβερπουλ»

Δημοφιλή

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υποστήριξε δημόσια τον Άρνε Σλοτ, τον άνθρωπο που αναμένεται να γίνει διάδοχός του, περιγράφοντας τον τεχνικό της Φέγενορντ ως «καλό προπονητή και καλό παιδί».

Οι προχωρημένες συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων θα συνεχιστούν την Παρασκευή (26/04) με την προσδοκία στον ολλανδικό σύλλογο ότι αυτές οι συζητήσεις θα καταλήξουν σε θετικό τέλος, αφού ο Ολλανδός παραδέχτηκε δημόσια την επιθυμία του να ενταχθεί στη Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης (25/04).

Ο Σλοτ αναδείχθηκε ως ο καλύτερος υποψήφιος στην ιεραρχία της Λίβερπουλ για την τεχνική ηγεσία και τώρα ο Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

«Δεν εμπλέκομαι στη διαδικασία, απλώς για να το διευκρινίσω αυτό», είπε ο Κλοπ. «Αλλά, μου αρέσει πολύ αν είναι αυτός. Θέλει να πάρει τη δουλειά. Είμαι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει ο τρόπος που η ομάδα του παίζει ποδόσφαιρο. Όλα αυτά που ακούω για αυτόν ως τύπος, (είναι) καλός τύπος. Κάποιοι που ξέρω τον ξέρουν, αλλά δεν τον ξέρω ακόμα. Κάποιοι μου λένε ότι είναι πολύ καλός τύπος. Μου αρέσει πολύ αυτό.

Καλός προπονητής, καλό παιδί. Ανυπομονώ για τον σύλλογο αν είναι η λύση ή ο άνθρωπος. Είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος. Δεν είναι στο χέρι μου να κρίνω αυτά τα πράγματα, αλλά μου ακούγονται πολύ καλά. Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο, ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Προφανώς τώρα βοηθάω ακόμα και με το να μην τελειώνω σε ψηλά, φαίνεται. Υπάρχει χώρος για βελτίωση. Εξαιρετική δουλειά, υπέροχη ομάδα, φανταστικοί άνθρωποι. Θα έκανε μια πραγματικά, πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός για τον Σλοτ.

Η ομάδα του Κλοπ παραδόθηκε στην μάχη για την κατάκτηση της Premier League το βράδυ της Τετάρτης με ήττα 2-0 από την Έβερτον. Ο Γερμανός παραδέχτηκε αμέσως μετά ότι θα χρειαζόταν μία… «κρίση» τόσο στην Άρσεναλ όσο και στη Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκονται πάνω από τους «Reds», προκειμένου να ανατραπεί η κατάταστη.

«Δεν θυμάμαι ποτέ να ήμουν τόσο απογοητευμένος ή απογοητευμένος μετά από ένα παιχνίδι όσο μετά τον αγώνα με την Έβερτον», πρόσθεσε ο Κλοπ. «Έχασα πολλά παιχνίδια στη ζωή μου, αλλά ήταν ιδιαίτερο που δεν ήμασταν εκεί. Παρακολουθείς τις άλλες δύο Άρσεναλ και Σίτι να παίζουν πολύ θετικό ποδόσφαιρο και υψηλά αποτελέσματα. Είμαστε εδώ που είμαστε γιατί παίζουμε θετικό ποδόσφαιρο και δεν μπορέσαμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ολλανδία… κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μη γνωρίζει ακόμη σε ποια θέση θα τερματίσει, κάτι που προφανώς επηρεάζει και τις ημερομηνίες...

Στην ίδια κατηγορία