Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα: Σε ποιες περιοχές της χώρας

Δημοφιλή

Οι ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία λόγω του καύσωνα είναι γεγονός, καθώς οι αναμενόμενες υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν στην απόφαση αυτή, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (10/06).

Αναλυτικά, ο δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων για τις επόμενες μέρες λόγω καύσωνα. Συγκεκριμένα, με απόφαση της δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων (νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, ειδικό νηπιαγωγείο και ειδικό δημοτικό) από την Τρίτη (11/06) έως και την Πέμπτη (13/06).

Η απόφαση αυτή κρίθηκε απαραίτητη για την προστασία των μαθητών λόγω των προβλέψεων της ΕΜΥ για ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου. Επισημαίνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ, και τα ΚΔΑΠ ΜεΑ του δήμου Χαλκιδέων θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς δεν πρόκειται για υποχρεωτική εκπαίδευση και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική.

Αργότερα και ο δήμος Θηβαίων ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Συγκεκριμένα, από την Τρίτη (11/06) έως και την Πέμπτη (13/06) θα είναι κλειστά τα σχολεία. Επίσης, στους δήμους Ορχομενού και Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν έως τις 11:30.

Κλειστά σχολεία για τρεις μέρες λόγω καύσωνα και στον δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας ενημερώνει ότι διακόπτεται η λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και του παιδικού σταθμού του Μαντουδίου για το τριήμερο Τρίτη (11/06) έως την Πέμπτη (13/06).

Με απόφαση του δημάρχου Ερέτριας ανακοινώθηκαν κλειστά σχολεία. Ειδικότερα, ο δήμαρχος, για την προστασία των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το κύμα καύσωνα προχωρά σε αναστολή λειτουργίας όλων των νηπιαγωγείων, των δημοτικών και των παιδικών σταθμών της περιοχής από την Τρίτη (11/06) μέχρι την Πέμπτη (13/06).

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου, μειώνονται οι σχολικές ώρες σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για τρεις μέρες, δηλαδή από την Τρίτη (11/06) έως την Πέμπτη (13/06), αυστηρά μέχρι τις 11:30 και μετά τα σχολεία κλείνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία