Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κίριλ Ντεσπόντοφ: Σαν να έπαιζε καιρό στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ηταν η τελευταία -χρονικά- μεταγραφή του ΠΑΟΚ, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι μια από τις καλύτερες! Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ φρόντισε με το “καλημέρα” να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε διάνα με την απόκτησή του…

Ο 26χρονος Βούλγαρος επιθετικός φρόντισε να δικαιώσει γρήγορα τις συστάσεις που τον ακολουθούν, ανοίγοντας λογαριασμό στο Ελσίνκι.

Την περσινή σεζόν, την τελείωσε με 19 γκολ και 22 ασίστ με τη φανέλα της Λουντογκόρετς κι ο ΠΑΟΚ ήξερε που επένδυε τα τουλάχιστο 3,5 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για να τον αγοράσει (με τα εύκολα μπόνους, το τίμημα θα ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια).

Ο Ντεσπόντοφ, που ήρθε στην Ελλάδα έχοντας προλάβει να γράψει 4 γκολ και 2 ασίστ στα φετινά παιχνίδια της Λουντογκόρετς, ξεκίνησε δυνατά με τον Άρη, πέτυχε το γκολ που θα έδινε τη νίκη αν ο Μπράντον δεν ήταν κάποια εκατοστά οφσάιντ και του πήρε τη μπουκιά από το στόμα, αφού ο 26χρονος επιθετικός είχε “τρελαθεί” με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ήθελε να το πανηγυρίσει!

Στο Ελσίνκι, πάντως, μπήκε με φόρα και κανείς δεν του… έκλεψε τίποτα!

Ένα γκολ, που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και μια ασίστ, πιστώθηκε ο Βούλγαρος που στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη πρόλαβε να κλέψει καρδιές!

“Δε θα μπορούσα να το φανταστώ καλύτερο, ένα ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ, που θα θυμάμαι για πολύ καιρό” είπε ο Ντεσπόντοφ μετά τη νίκη στο Ελσίνκι, την ώρα που όλοι στον ΠΑΟΚ έπλεκαν το εγκώμιό του!

“Είναι ένα ωραίος και ήσυχος τύπος, καθόλου σταρ, παίκτης ομάδας, που μπήκε σχεδόν αμέσως στο κλίμα της ομάδας, δεν χρειάστηκε να τον περιμένουμε καθόλου. Σα να έπαιζε καιρό στον ΠΑΟΚ!” λένε στον ΠΑΟΚ για τον Βούλγαρο επιθετικό, που έγινε γρήγορα κομμάτι της ομάδας και άρχισε να κολλάει στις πρώτες παρέες.

Ο Ντεσπόντοφ “κόλλησε” πολύ γρήγορα με τους Σέρβους της ομάδας, Αντρίγια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ έχει βρει κώδικα επικοινωνίας με τον Μπάμπα, τον Εκόνγκ και τον Κεντζιόρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι μακριά από τους υπόλοιπους, αφού γενικώς είναι επικοινωνιακός τύπος.

Από τις πρώτες μέρες ανέπτυξε μια καλή σχέση και με τον Λουτσέσκου, ο οποίος τρίβει τα χέρια του με την επιλογή του Βούλγαρου, ενός παίκτη που αντιλαμβάνεται το τακτικό κομμάτι χωρίς πολλά – πολλά και ξέρει να βγάζει το φίδι από την τρύπα…


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία