Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κι όμως, ο Λουτσέσκου αλλάζει τις ιδέες του

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί την περσινή σεζόν να ήταν σχεδόν δογματικός αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, αλλά αυτό φαίνεται πως τουλάχιστον για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League θα αλλάξει.

Ο προπονητής του Δικεφάλου αφήνει στην άκρη την επιμονή του στο περίφημο build up, που κάποιοι το… λάτρεψαν και κάποιοι το μίσησαν και βάζει στο παιχνίδι της ομάδας και τις πιο μακρινές μπαλιές, αναφορικά με την ανάπτυξη της. Όπως έλεγε στους συνεργάτες του, στόχος του είναι να βάλει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης της UEFA και τη δεδομένη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει τόσο η ομάδα του να παράξει θέαμα, αλλά να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο και να πάρει τις προκρίσεις που χρειάζονται.

Για αυτόν τον λόγο κιόλας ο Λουτσέσκου αποφάσισε πως αυτή η προσπάθεια θα στηριχτεί στη σφιχτή άμυνα και για αυτό το λόγο ετοιμάζει διαφοροποίηση στον τρόπο που θα αμύνεται ο ΠΑΟΚ στους πρώτους του αγώνες, αλλά και στο πόσο ψηλά θα βρίσκεται η άμυνα των «ασπρόμαυρων».

Γενικότερα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αφήσει στην άκρη κάποιες από τις ιδέες του γύρω από το ποδόσφαιρο, καθώς γνωρίζει πως πρέπει να προσαρμοστεί στο διαθέσιμο έμψυχο υλικό και να προσαρμόσει την τακτική του γύρω από αυτό.


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία