Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κερδίζει στο Εδιμβούργο κι όλα παίρνουν το δρόμο τους

Δημοφιλή

Για την Μπεϊτάρ, ήμουν 100% σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα περνούσε στην Ιερουσαλήμ, δεν έβλεπα το πως θα αποκλειστεί απ΄ αυτό το ποδοσφαιρικό “χωριό”.

Για να είμαι ειλικρινής, όταν έγινε η κλήρωση με τη Χάιντουκ, η χειρότερη δυνατή, πίστευα ότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του ΠΑΟΚ.

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, η Χάιντουκ ήταν η ομάδα που συμπαθούσα στα χρόνια της Γιουγκοσλαβίας και πάντα παρακολουθώ την πορεία της.

Πιστεύω ότι φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα της Κροατίας, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με σπουδαίους παίκτες, είναι λίγο άπειρη στον πρωταθλητισμό και στη διαχείριση μεγάλων αγώνων, και μάλλον της λείπει και η σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο.

Τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, κύλησαν όπως τα περίμενα. Πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει δύσκολα στο Σπλιτ και μετά το 0-0 εκεί, ήμουν σίγουρος ότι ο Λουτσέσκου δε θα πιαστεί κορόιδο να παίξει φουλ επίθεση στην Τούμπα, απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα και κίνητρο. Θα μαζευτεί, θα την αφήσει να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει ότι στο Σπλιτ και θα τη χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Λέκο τσίμπησε και έπεσε στην παγίδα.

Το τελικό 3-0 είναι σίγουρα μια μαγική εικόνα, τουλάχιστο με βάση ότι είδαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Μια μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια, ένας Γερμανός διαιτητής με αυτοπεποίθηση, που είδε χωρίς VAR, η καρδιά του Σβαμπ, και το παιχνίδι πήγε εκεί που ο ΠΑΟΚ ήθελε. Μετά τα πράγματα ήταν πιο εύκολα.

Το 3-0 δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν και να πιστέψει λάθος πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν παίζει καλά. Δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, δεν μπορεί να στριμώξει στα σχοινιά έναν αντίπαλο που είναι κοντά στο επίπεδό του, είναι ακόμη μια ομάδα με αδυναμίες και  κάνει χτυπητά ατομικά λάθη, δείγμα και της έλλειψης συνοχής. Σ΄ αυτή την έλλειψη συνοχής, πρέπει να προσθέσουμε και την οριακή κατάσταση με το ρόστερ, κυρίως στα χαφ, όπου υπάρχει ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα.

Στα μεταφυσικά δεν πιστεύω, αλλά μόλις τελείωσε το παιχνίδι της Πέμπτης, σκέφτηκα ότι ο Θεός του ποδοσφαίρου είναι με τον ΠΑΟΚ και δεν τον αφήνει έτσι!

Παρά τις δυσκολίες αυτό το καλοκαίρι, παρά το ελλιπές ρόστερ, παρά τη μίρλα και την απαξίωση, αυτή η ομάδα είναι όρθια και συνεχίζει έχοντας την τύχη που άλλες φορές της είχε γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη!

Κι όσο κερδίζει, κερδίζει και χρόνο για να προοδεύει με την ησυχία της.

Πιστεύω πια ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ομίλους του Κόνφερενς, κάτι που θα δώσει ενδιαφέρον στις Πέμπτες μέχρι τα Χριστούγεννα, κίνητρο στην ίδια την ομάδα και οξυγόνο στον κόσμο και στην πόλη.

Δεν πιστεύω ότι η Χαρτς μπορεί να του κάνει ζημιά, εφόσον είναι σοβαρός. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει την Πέμπτη στο Εδιμβούργο και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.


Τελευταία νέα

Αλύγιστος και φέτος ο ΠΑΟΚ

Ακόμη μία εκπληκτική σεζόν διανύει το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, το οποίο χρειάζεται έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια,...

Στην ίδια κατηγορία