Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κέρδισε την ΑΕΚ και πήγε τελικό η Κ17

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-1 επί της ΑΕΚ στον ημιτελικό των ομάδων Κ17 και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος εκεί που την Κυριακή 11/6 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Ωστόσο η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ήταν για τον Δικέφαλο! Ο Παπαγεωργίου ελίχθηκε ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, βρήκε τον Χατσίδη μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός από το ύψος της μικρής περιοχής αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ο Δικέφαλος συνέχιζε να πιέζει και δημιούργησε ακόμα μια μεγάλη φάση. Στο 11ο λεπτό ο Ντούνγκα προσποιήθηκε και βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Οι «ασπρόμαυροι» δημιουργούσαν ευκαιρίες και στο 21 ο Πολυκράτης με δυνατή κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις ένα λεπτό αργότερα, ο Αβράμπος με κεφαλιά αστόχησε σχεδόν εξ επαφής.

Στο 26΄ η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ, καθώς ο Παλαιολόγου ντρίμπλαρε τον Τσιντσόλη, πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ πρόλαβαν την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Σημαντική στιγμή στον αγώνα ήταν η αλλαγή του Τσιντσόλη. Ο νεαρός πορτιέρο έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 37ο λεπτό και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, με τον Μπελερή να περνά στη θέση του.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που έκαναν ό,τι ήθελαν, αλλά συνέχιζαν να μην μπορούν το γκολ που έψαχναν.

Με την επανάληψη ο Δικέφαλος συνέχισε στο ίδιο τέμπο και πίεσε την ΑΕΚ χωρίς όμως να δημιουργεί κινδύνους.

Στο 58ο λεπτό ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Καλαϊτζίδης με δυνατή καρφωτή κεφαλιά από τη καρδιά της περιοχής έγραψε το 0-1.

Ο αγώνας μετά το γκολ του Δικεφάλου πήρε μια άγρια μορφή με αρκετά νευρά και σκληρά μαρκαρίσματα. Στο 72ο λεπτό ο Τσομπάνης εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ο ΠΑΟΚ είδε το έργο του να γίνεται πιο εύκολο, καθώς στο 74ο λεπτό ο Μπούσιος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο και έτσι οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν το παιχνίδι με παίκτη παραπάνω.

Το σκορ του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τον τελικό, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. O εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 17:00.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Τσιντόλης (37΄ Μπελερής), Κούπενος, Πολυκράτης, Πανικίδης, Αβράμπος, Σνάουτσερ, Τσομπάνης, Καλαϊτσίδης, Χατσίδης, Παπαγεωεργίου, Ντούνγκα (66΄Καραϊωάννου).


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία