Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντζιόρα: «Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Εδώ και λίγες ώρες ο Τόμας Κεντζιόρα είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Πολωνός μπακ θα φοράει τα «ασπρόμαυρα» για τους επόμενους έξι μήνες, καθώς ο Δικέφαλος τον απέκτησε με μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο 28χρονος αμυντικός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του PAOK TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποια ήταν τα κίνητρα του που τον οδήγησαν στον ΠΑΟΚ:

«Αρχικά ευχαριστώ για την υποδοχή. Ήρθα εδώ για να παλέψω για τον τίτλο και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω ποιος είμαι στους Έλληνες φιλάθλους».

Για το αν αρνήθηκε πολλές προτάσεις  και τι περιμένει να βρει στον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Σκέφτηκα πως ήταν καλή ιδέα να έρθω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν μίλησε με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου για τον νέο του προπονητή:

«Μίλησα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου και μου είπε μόνο καλά πράγματα για τον γιο του. Είδαμε μαζί το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Ήρθε ισοπαλία (1-1) και ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το απολαύσαμε πραγματικά».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του στον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζω πως πολλοί παίκτες από την Πολωνία αγωνίστηκαν εδώ. Είμαι ο πιο πρόσφατος στη λίστα και θέλω να διατηρήσω την παράδοση. Ο Κάρολ κέρδισε ένα πρωτάθλημα εδώ, αυτό θέλω να κάνω και εγώ».

Για το ένα έχει κάποιο μήνυμα για τους φίλους του ΠΑΟΚ:

«Η υποδοχή από τους φιλάθλους ήταν εξαιρετική. Είδα αμέτρητα μηνύματα και σχόλια στο προφίλ μου στο Instagram. Θέλω να δώσω το 100% στο γήπεδο για αυτούς και να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω».

Προηγούμενο άρθροΑποθέωσε Σάπσον ο Κανάτας
Επόμενο άρθροΤρένο η Κ15 του ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία