Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντζιόρα: «Ο κόσμος θα είναι ένας επιπλέον συμπαίκτης μας!»

Δημοφιλή

Ο Τόμας Κεντζιόρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο ντέρμπι της Τούμπας.

Στις δηλώσεις του ο Πολωνός σχολίασε την εικόνα του αγώνα με την ΑΕΚ, όπως και την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να σταθώ στην ομαδική προσπάθεια που κάναμε. Παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Το θετικό είναι πως είμαστε στην κορυφή και όχι ότι σκόραρα εγώ» υπογράμμισε ο Πολωνός αμυντικός, και συνέχισε: «Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, το παιχνίδι ήταν σκληρό, με πολλές μονομαχίες, απέναντι σε δύο καλές ομάδες. Πλέον έχουμε μπροστά μας δύο ακόμα ντέρμπι, θα έχουμε τον κόσμο μας κοντά μας και αυτό είναι το καλύτερο γιατί μας έλειψαν. Ο κόσμος μας είναι ένας έξτρα παίκτης για εμάς».

Για τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και το κατά πόσο δυσκολεύουν τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι, κάναμε ευκαιρίες και δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης για εμένα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν μία κακή παρένθεση. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι είναι σε δύο ημέρες, είμαστε επαγγελματίες, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χαμηλότερη τιμή για την Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo Tonale στην έκδοση Sprint έχει πλέον εισαγωγική τιμή €39.500, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και μηδενική χρέωση...

Στην ίδια κατηγορία