Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντζιόρα: «Καλή η Άιντραχτ, αλλά την κερδίσαμε δύο φορές!» (vid)

Δημοφιλή

Ο Τόμας Κεντζιόρα ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ στο χθεσινό (30/11) παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Πολωνό μπακ να σκοράρει το πρώτο γκολ του Δικεφάλου.

Ο Κεντζιόρα μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τον θρίαμβο στο Deutsche Bank Park αλλά και για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει o φετινός ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Άιντραχτ είναι μία πολύ καλή ομάδα, το έδειξαν και σήμερα (σ.σ. χθες). Αλλά τους κερδίσαμε δύο φορές, οπότε είμαστε και εμείς μία πολύ καλή ομάδα. Σήμερα σκόραρα, όμως δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Πετύχαμε δύο γκολ, δεχθήκαμε ένα και κερδίσαμε».

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ έχει κάποιο όριο ή μπορεί να φτάσει μακριά:

«Θέλω να σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Λαμία και δεν έχει σημασία τι θα βρούμε μπροστά μας, προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε κάποια παιχνίδια ακόμα μέχρι τα Χριστούγεννα και έπειτα θα σκεφτούμε για την συνέχεια της σεζόν».

Δείτε στο παρακάτω video τις δηλώσεις του:


Τελευταία νέα

Ο… θάνατος σου η ζωή μου στην Τούμπα

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ή αλλιώς… τελικός πρωταθλήματος στην Τούμπα! Κομβικής σημασίας αναμέτρηση για τη μάχη του τίτλου λαμβάνει χώρα το απόγευμα...

Στην ίδια κατηγορία