Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου!

Δημοφιλή

Το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις των καμερών που απαιτεί ο νέος νόμος, ο Άρης δε δέχτηκε ΟΑΚΑ και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει χωρίς κόσμο στον Βόλο.

Μπορεί ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, να δήλωσε πως το θέμα των καμερών θα λυθεί με τον Δήμο να αναλαμβάνει τα μισά έξοδα και την ΕΠΟ τα άλλα μισά, πλην όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν μπορεί να γίνει. Και όπως ξεκαθάρισε ο Τάκης Μπαλτάκος, είναι οριστική η απόφαση για να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο στις εξέδρες, αφού και οι δύο φιναλίστ δεν τα έβρισκαν για μια άλλη λύση.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός πρότεινε τη λύση του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά ο Άρης παρέμενε ανένδοτος και αυτό που είπε είναι ότι δεν παίζει στην Αθήνα. Και πρέπει να ακολουθηθεί η προκήρυξη. Παράλληλα, ο Μπέος ναι μεν πρότεινε 15.000 εισιτήρια στο σύνολο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 4.000 έως 6.500 η κάθε μία, πλην όμως εδώ υπήρχαν δύο προβλήματα.

Το ένα είχε να κάνει με το Πανθεσσαλικό και το γεγονός πως δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νέου νόμου που αφορά τις κάμερες. Και το άλλο με το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήταν αρνητικός στο να πάρει τόσα λίγα εισιτήρια, αφού δεν μπορούσε να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες του κόσμου του, μιας και μόνο τα διαρκείας του ξεπερνούν τα 8.000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Επέστρεψε Τούμπα ο Λίνο (pic)

Αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play...

Στην ίδια κατηγορία