Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Κάτι αλλάζει στο πρέσινγκ του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο στείρο 0-0 κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, με τους παίκτες του Δικεφάλου να κάνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρος, όμως έλλειψε το γκολ.

Οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» εφάρμοσαν κατά γράμμα στον αγωνιστικό χώρο όσα τους ζήτησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με το ασφυκτικό πρέσινγκ των παικτών του ΠΑΟΚ να «πνίγει» τον αντίπαλο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν στο ενεργητικό τους 21 κλεψίματα (!), με το κεντρικό δίδυμο των χαφ, Μεϊτέ και Οζντόεφ να έχουν από τρία και τον Γιάννη Κωνσταντέλια ένα.

Η μεγάλη δουλειά, ωστόσο, έγινε από τα πλάγια με τους Αντρίγια Ζίκβοβιτς και Τάισον να έχουν από τέσσερα και τους Βιεϊρίνια και Μπάμπα Ράχμαν να προσθέτουν ακόμη έξι (τρία ο καθένας).

Η λειτουργεία της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ και των πλαγίων ήταν ενδεικτική του πλάνου που θέλει να εφαρμόσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου και του ασφυκτικού πρέσινγκ που θέλει να βλέπει από τους παίκτες του.


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Η αλλαγή του Λουτσέσκου λόγω Ιβάν»

Ο Κυριάκος Κυριάκος έδωσε νωρίτερα μεγάλη συνέντευξη στον City 106.1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πιο... κρίσιμη στιγμή...

Στην ίδια κατηγορία