Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Καθολική αποθέωση για τον Τζίμα!

Δημοφιλή

Για τον Στέφανο Τζίμα που του «πήρε» το ρεκόρ, αλλά και τον Γιάννη Κωνσταντέλια μίλησε, μεταξύ άλλων ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας. Ο θρύλος του Δικεφάλου υπογράμμισε, μιλώντας στην κάμερα του OPEN TV, την ανάγκη να εμπιστευθούν οι «ασπρόμαυροι» τα δικά τους παιδιά, αλλά και το ταλέντο που βλέπει στους Τζίμα και Κωνσταντέλια. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν για τον νεαρό φορ και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, Γιώργος Γεωργιάδης, όπως και ο Γενικός Διευθυντής αυτών, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Κούδας:

«Εκείνη τη στιγμή πετάχτηκα επάνω και είπα «μπράβο»! Πήγα πιο κοντά στην τηλεόραση να δω την επανάληψη της φάσης. Βλέπω πάρα πολλά καλά στοιχεία σε αυτό το παιδί. Σε ηλικία 17 ετών έχει κάνει τις κινήσεις που πρέπει τώρα που παίζει. Πρέπει να βελτιωθεί σίγουρα και έχει μεγάλο μέλλον. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όταν έχεις τη θέληση να κάνεις αυτά που αγαπάς. Πιστεύω και βλέπω ότι έχει προσωπικότητα

Αν δεν εμπιστευτούμε τα δικά μας παιδιά, που έχουν αυτό το ταλέντο και τα αφήνουμε ή τα δίνουμε σε άλλες ομάδες, για να «ψηθούν», πρέπει να καταλάβουμε ότι «ψήνονται» όταν είναι με καλύτερους παίκτες. Πρέπει πρώτα να κάνουμε τη δική μας ομάδα και μετά να βγάζουμε έναν καινούργιο νεότερο παίκτη, όπως ο Κωνσταντέλιας. Πρώτα, πρέπει να δίνουν τα «πιστοποιητικά» τους εδώ για να φτάσουν και σε μεγαλύτερη τιμή».

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος τόνισε από μεριάς του:

«Έχει αυτήν την απίστευτη εσωτερική δεκτικότητα για καθημερινή βελτίωση. Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός εργατικότητας, αθλητικών προσόντων, καλής τεχνικής κατάρτισης και πολύ υψηλής αντιληπτικής ικανότητας. Είναι πολύ συνειδητοποιημένο παιδί, μεγαλώνει σε μια πολύ υγιή οικογένεια και δε νομίζω ότι μπορεί να τον επηρεάσει τίποτα».

Για τι δουλεία που λαμβάνει χώρα στα τμήματα υποδομής των «ασπρόμαυρων», ανέφερε:

«Πρώτα, θέλω να αναφερθώ στην εμπειρία που αποκτούμε καθημερινά και κάθε χρόνο όλα τα στελέχη. Υπάρχει το πλούσιο ταλέντο των παιδιών σε συνδυασμό με την ομάδα και την ανανέωση που ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι να έχουμε αυτό το πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα για εμάς. Να συνεχιστεί η σταθερότητα σε αυτήν τη δουλειά που γίνεται και να βρούμε τους επόμενους στόχους».

Για τον Στέφανο Τζίμα μίλησε και ο Γιώργος Γεωργιάδης, τονίζοντας:

«Είναι ένας δεινός σκόρερ μέσα στην περιοχή. Είναι ακόμα στο ξεκίνημα και νομίζω ότι θα δούμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα στη συνέχεια. Σωματικά, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στο ανδρικό επίπεδο. Είναι άλλο πράγμα η νοοτροπία του και προφανώς τελευταία, η ποιότητα του. Δε σκέφτονται τέτοια ρεκόρ σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά. Ο Στέφανος και οποιοδήποτε άλλο παιδί, μπαίνει μέσα και χαίρεται το παιχνίδι. Ελπίζω ότι είναι η αρχή για να πετύχει πάρα πολλά γκολ στην ομάδα μας».

Για τη δουλειά στις ακαδημίες:

«Δώσαμε έμφαση στην ατομική εκπαίδευση, στην αντιληπτική ικανότητα του κάθε ποδοσφαιριστή. Έχουμε βγάλει ειδικά προγράμματα για το κάθε ιδιαίτερο ταλέντο που έχουμε στην ακαδημία μας. Είμαστε κοντά στα παιδιά, στο περιβάλλον τους, στην οικογένειά τους και προσπαθούμε όλοι μαζί να πορευόμαστε στον ίδιο κοινό στόχο» είπε ο «ΓΧ» που απάντησε και σε ερώτηση για την παρουσία του Ζοσέ Μπότο στο σύλλογο.

«Έχει φέρει τη φιλοσοφία και την εκπαίδευση μιας μεγάλης ομάδας που είναι πολύ επιτυχημένη στο μοντέλο των ακαδημιών, όπως η Μπενφίκα. Η συμβολή του κ. Μπότο και του κ. Λουτσέσκου είναι καθοριστική στο να βλέπουμε αποτελέσματα χρόνων δουλειάς στις ακαδημίες».


Τελευταία νέα

Τάισον: «Σας ευχαριστώ που κάνατε την μητέρα μου να χαμογελάει!» (pics)

Με ένα συγκινητικό post στο Instagram, o Τάισον ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το γκράφιτι έξω...

Στην ίδια κατηγορία