Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Καθάρισε» στο Πανθεσσαλικό, περιμένει τον Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επέβαλλε την ανωτερότητά του στο Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα, νίκησε 2-0 με τα γκολ των Ζίβκοβιτς και Τόμας και πλέον ετοιμάζεται για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου και θα κριθεί η 3η θέση και η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ (αν ο Δικέφαλος του Βορρά κατακτήσει το κύπελλο, θα πάρει έτσι κι αλλιώς το εισιτήριο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση).

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο ΠΑΟΚ βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, χάρη στο γκολ, που πέτυχε ο Ζίβκοβιτς. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος έφθασε κοντά στο δεύτερό του τέρμα, αλλά ο Τόμας στάθηκε άτυχος, μια κι η κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι της εστίας του Βόλου. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Πιρές για σκληρό φάουλ στον Ζίβκοβιτς.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έβαλε ακόμη πιο γερές βάσεις για την τελική επικράτηση στο 57΄, όταν ο Σβαμπ έκανε τη σέντρα κι ο Τόμας διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια ο Λουτσέσκου αντικατέστησε τους Σβαμπ και Ζίβκοβιτς, προφυλάσσοντάς τους και από το ενδεχόμενο να συμπληρώσουν τέσσερις κίτρινες.

Στο 84΄ ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι, όταν ο Φιλίπε Σοάρες ατύχησε στην προσπάθειά του.

Βόλος: Αυγερινός, Τάχατος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Σι, Μεταξάς, Κάτσε (87΄ Λούνα), Οικονομόπουλος (63΄ Τριανταφύλλου), Καρτάλης (75΄ Αλχο), Μεθκίδα (75΄ Τσοκάνης), Πιρές.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Νέσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (70΄ Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας, Μπίσεσβαρ (79΄ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς (70΄ Ελ Καντουρί), Τόμας (82΄ Ρικάρντο).


Τελευταία νέα

Οι Πασχαλιάτικες ευχές από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ (pic)

Το δικό τους ευχετήριο μήνυμα έστειλαν, μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρούν στα social media, οι οργανωμένοι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία