Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση από τον Κόστα! (pic)

Δημοφιλή

Την ήττα γνώρισε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ χθες με 3-1 σετ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Αιχμές άφησε με το ποστάρισμά του ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Ντέιβιντ Κόστα, υπογραμμίζοντας ότι δέχτηκε προσβολές από τους οπαδούς της Μακάμπι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο αγώνας κρίθηκε σε μια άκρως αμφισβητούμενη φάση στο φινάλε του αγώνα, όπου ο διαιτητής δεν βλέπει επαφή του παίκτη της Μακάμπι στο κάρφωμα του Ντεν Ντρις και δείχνει άουτ.

«Δύσκολο παιχνίδι στο Ισραήλ, αλλά όπως λέει ένας φίλος μου, ποτέ δεν χάνεις, πάντα κερδίζεις από μία κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι στη Θεσσαλονίκη η ιστορία θα είναι τελείως διαφορετική. Ξεχνάω τις προσωπικές προσβολές που δέχτηκα την ώρα του παιχνιδιού. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όταν το έκαναν μου έδωσαν περισσότερο κίνητρο για να αγωνιστώ με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέβιντ Κόστα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δέχθηκε προσβολές από τον κόσμο των γηπεδούχων.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:


Τελευταία νέα

Κλοπ: «Μακάρι να αναλάβει ο Σλοτ τη Λίβερπουλ»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υποστήριξε δημόσια τον Άρνε Σλοτ, τον άνθρωπο που αναμένεται να γίνει διάδοχός του,...

Στην ίδια κατηγορία