Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καταιγίδα ο ΠΑΟΚ, σάρωσε τον Πανσερραϊκό με 5-0

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Πανσερραϊκού νικώντας με 5-0, χάρη στα δύο γκολ του Μουργκ και από ένα των Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ και Ράφα Σοάρες.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ στο διάστημα 21΄-28΄, έχοντας δημιουργό και στις δύο φάσεις τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος αρχικά σέρβιρε για τον Οζντόεφ, που άνοιξε το σκορ στο 21΄ (σε εκείνο το χρονικό σημείο οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες, μια και δεν είχαν προλάβει ν’ αντικαταστήσουν τον τραυματία Αυλωνίτη) και επτά λεπτά αργότερα οι έδωσε την ασίστ στον Μουργκ, ο οποίος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του α΄ μέρους ο Πανσερραϊκός απείλησε με τον Δεληγιαννίδη, που είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι.

Στο 52΄ ο Χοβάν έκανε διπλή απόκρουση στις προσπάθειες του Τόμας, ενώ στο 71΄ ο Μουργκ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, φάση που άρχισε από εκπληκτική ατομική ενέργεια του Κωνσταντέλια. Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 4-0 χάρη στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ, μια κι ο Χοβάν δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει. Ο Δικέφαλος ήταν ασταμάτητος και στο 80΄ έβαλε και πέμπτο γκολ με σκόρερ τον Ράφα Σοάρες, κι αφού προηγήθηκε ατομική προσπάθεια του Τζίμα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (77΄ Βιεϊρίνια), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Οζντόεφ (68΄ Μεϊτέ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ (77΄ Τζίμας), Τάισον (68΄ Κωνσταντέλιας), Τόμας (68΄ Σαμάτα).

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Ντανκερλάι, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης (22΄ Δελγιαννίδης), Πεταυράκης, Στάικος (63΄ Μασαρίποφ), Μορέιρα, Μούργος (75΄ Μασκανάκης), Τομάς (46΄ Θυμιάνης), Πηλέας, Αλεξιτς (63΄ Μπαΐροβιτς).


Τελευταία νέα

Έστειλε ηχηρό μήνυμα ο ΠΑΟΚ (pic)

Φορώντας λευκά μπλουζάκια στα οποία αναγράφονταν πάνω το μήνυμα «όλες απαντάμε, αν αγγίξεις μία», εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι...

Στην ίδια κατηγορία