Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κανονικά με τον κόσμο του στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός!

Δημοφιλή

Μπορεί για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να υπήρχε απαγόρευση μετακίνησης για τα Γιάννινα, ώστε να πάνε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ωστόσο όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις φορές, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου μάλλον είναι πολίτες άλλης χώρας, με την ΕΛ.ΑΣ. να στήνει μπλόκα με ΜΑΤ (!) στα διόδια προς τα Ιωάννινα στην Εθνική Οδό.

Στην Τρίπολη για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ισχύουν άλλοι νόμοι, αφού οι οπαδοί των «πρασίνων» θα ταξιδέψουν κανονικά για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (28/9) στις 20:30.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Εισιτήρια για την 6η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2023-2024 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα διατίθενται ως εξής:

α) στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

β) στο εκδοτήρια της Θύρας 1 του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου από τις 10:00πμ έως και τις 7:00μμ.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

Οι τιμές για όλες τις θύρες όπου θα διατίθενται εισιτήρια αγώνα είναι:

20€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 18:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 20:30».


Τελευταία νέα

Για την ισοφάριση στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το...

Στην ίδια κατηγορία