Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κανείς δεν ξεχνά τον Νάσο!

Δημοφιλή

Ο Νάσος Κωνσταντίνου είναι ένα ακόμα θύμα τυφλής οπαδικής βίας. Ο Κύπριος φίλος του ΠΑΟΚ είχε έρθει πριν από έξι χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του ματς κουκουλοφόροι-οπαδοί του Ηρακλή κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και στην προσπάθεια να ξεφύγει διέσχισε κάθετα την οδό Αγίου Δημητρίου, με συνέπεια να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου υπέκυψε στα τραύματά του μετά από λίγες ημέρες.

Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κανείς δεν ξεχνάει τον αδικοχαμένο φίλαθλο του Δικεφάλου, με τους οργανωμένους των «ασπρόμαυρων», να ενημερώνουν για το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

Έτσι, τo ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 19:30 στον χώρο που βρίσκεται το μνημείο που στήθηκε προς τιμήν του.


Τελευταία νέα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν αγωνιστεί περισσότερο και ο καθοριστικός Σβαμπ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν, έχοντας μπροστά του τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν μια...

Στην ίδια κατηγορία