Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κάλεσμα από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Ημέρα ΠΑΟΚ είναι η σημερινή (19/10) παρ’ όλο που δεν αγωνίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, όμως στα υπόλοιπα αθλήματα υπάρχει φουλ δράση. Συγκεκριμένα, στις 17:00 η γυναικεία ομάδα χάντμπολ υποδέχεται για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Μίκρα, ενώ στις 19:30 η ομάδα μπάσκετ υποδέχεται την ιταλική Σάσαρι, για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Στις 20:00 η ομάδα βόλεϊ αγωνίζεται στην Ελβετία, στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «64» στο CEV Challenge Cup και στις 21:00 η ομάδα πόλο παίζει στην Αθήνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ μέσα από την ιστοσελίδα τους (1926.gr) καλούν τον κόσμο της ομάδας, να δώσει βροντερό παρών στα δύο παιχνίδια που διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή στη Μίκρα για το γυναικείο χάντμπολ και στο Παλατάκι για το μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

«Καλείται ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ την ημέρα Τετάρτη 19.10.22 να δώσει το παρόν σε δύο γήπεδα που αγωνίζεται ο Δικέφαλος. Πρώτη στάση γήπεδο Μικρας ώρα 17.00 ΠΑΟΚ-ΑΕΣΧ Πυλαίας (γυναικείο χάντμπολ). Δεύτερη στάση Παλατάκι 19.30 ευρωπαϊκό παιχνίδι μπάσκετ ΠΑΟΚ-Dinamo Sassari».

Δείτε το post παρακάτω:


Τελευταία νέα

O ΠΑΟΚ της Τούμπας μπορεί την πρόκριση, ο ΠΑΟΚ του Μάξιμιρ όχι

Ο ΠΑΟΚ είναι πετυχημένος στη φετινή ευρωπαϊκή του αποστολή. Κι αυτό δεν αλλάζει, ό,τι κι αν συμβεί στα παιχνίδια...

Στην ίδια κατηγορία